کد خبر: 3586028
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶

تشرف بیش از 900 هزار زائر ایرانی و خارجی به بقاع متبرکه خراسان رضوی

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از تشرف بیش از 900 هزار زائر ایرانی و خارجی به بقاع متبرکه استان از ابتدای طرح آرامش بهاری تاکنون خبر داد.

حجت‌الاسلام جمال ایزدی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن( ایکنا )از خراسان رضوی گفت: طرح آرامش بهاری از 29 اسفند در 118 بقعه متبرکه استان خراسان رضوی در حال اجرا است که تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد.
وی افزود: روزانه به صورت میانگین و بر اساس مناسبت‌ها در ایام نوروز، بیش از 100 هزار زائر و مسافر نوروزی، ضمن تشرف به آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه استان از برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و خدمات رفاهی طرح آرامش بهاری بهره‌مند می‌شوند.
معاون فرهنگی ـ اجتماعی اوقاف خراسان رضوی بیان کرد: تاکنون 902 هزار و 497 زائر به آستان مقدس امامزادگان و بقاع مجری طرح آرامش بهاری مشرف شده اند که از این تعداد 867 هزار 28 نفر ایرانی و 35 هزار و 469 نفر زائران غیر ایرانی هستند.
وی با اشاره به اینکه در مراسم تحویل سال جدید بیش از 86 هزار زائر به بقاع متبرکه استان مشرف شدند، ادامه داد: بیشترین آمار تشرف به آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه مجری طرح آرامش بهاری خراسان رضوی از ابتدای شروع طرح تاکنون مربوط به اولین پنجشنبه سال جدید است که 125 هزار زائر مشرف  شدند.
حجت‌الاسلام ایزدی بیان کرد: از این تعداد 20 هزار و 813 نفر از خیمه های معرفت بازدید کرده و 1324 نفر با توجه به نیاز خود به ایستگاه مشاوره در زمینه‌های(خانواده، پاسخگویی به مسائل شرعی و ...) مراجعه کردند.
وی اظهار کرد: 53 دفتر مشاوره دینی با حضور مبلغان و روحانیون جهت پاسخگویی به سؤالات شرعی زائران در بقاع متبرکه استان در ایام نوروز فعالیت می‌کنند.
معاون فرهنگی ـ اجتماعی اوقاف خراسان رضوی در خصوص برنامه‌های فرهنگی و مذهبی طرح آرامش بهاری افزود: برپایی نمایشگاه با موضوعات عفاف و حجاب، دفاع مقدس، فرهنگ ایثار و شهادت، نماز، ایستگاه مشاوره وقف، غرفه کودک به منظور اجرای مسابقات فرهنگی و مذهبی، برگزاری مراسم ادعیه و سخنرانی با حضور سخنرانان کشوری و اقامه نماز جماعت از جمله برنامه‌های فرهنگی و مذهبی طرح آرامش بهاری در ایام نوروز است.
وی اضافه کرد: از دیگر برنامه‌های طرح آرامش بهاری بحث اسکان زائران در بقاع متبرکه دارای سوئیت و امکانات رفاهی است که در همین راستا، 400 حسینیه استان در مسیرهای منتهی به مشهد و همچنین حسینیه‌های اطراف حرم مطهر رضوی جهت اسکان آماده شده است.
حجت‌الاسلام ایزدی در ادامه تصریح کرد: تاکنون 78 هزار و 427 زائر به تفکیک 32 هزار و 850 نفر در بقاع متبرکه و 45 هزار و 577 نفر در حسینیه‌ها اسکان داده شده‌اند.
وی در پایان گفت: برپایی ایستگاه سلامت با حضور داوطلبان جمعیت هلال احمر از جمله خدمات ویژه زائران در طرح آرامش بهاری است که روزانه حدود دو هزار نفر از خدمات این ایستگاه‌ها بهره‌مند می‌شوند.

captcha