کد خبر: 3586496
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۰
معاون اماکن متبرکه آستان قدس رضوی خبر داد:

توزیع روزانه 210 هزار وعده غذا بین زائران و مسافران نوروزی

گروه اجتماعی: به‌منظور خدمت‌رسانی هر چه بهتر به زائران و مجاوران حرم رضوی از سوی آستان قدس رضوی در نوروز 96، روزانه 210 هزار وعده غذا بین زائران و مسافران توزیع شده است.

سیدخلیل‌ منبتی، معاون اماکن متبرکه آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: برنامه‌های مختلفی برای میزبانی از زائران در ایام نوروز 96 از سوی آستان قدس رضوی در نظر گرفته شده بود که از آن جمله می‌توان به مفروش کردن 250 هزار متر مربع برای زائران در لحظه تحویل سال اشاره کرد.
حضور سه میلیون زائر در لحظه تحویل سال
وی با بیان اینکه سه میلیون نفر جمعیت در لحظه تحویل سال در حرم رضوی حضور داشتند که برای پذیرایی از‌ آنان 500 هزار بسته کیک و سوغات متبرک بین زائران توزیع شده است، ابراز کرد: مفروش کردن خیابان‌های منتهی به حرم از دیگر اقداماتی بود که به منظور ساماندهی حضور زائران در لحظه تحویل سال انجام شد.
منبتی با بیان اینکه روزانه چهار هزار دعوت‌نامه‌ مهمانسرای حضرت، در مبادی ورودی و داخل میهمان‌سراها، جاده‌ها، داخل قطار و پای پلکان هواپیما، بین زائران توزیع شده است، عنوان کرد: علاوه بر این هر روز صبح 40 هز ار بسته صبحانه بین کسانی که به مشهد وارد می‌شدند، توزیع می‌شد، همچنین بسته‌های میان وعده هم در بین مسافران مبادی ورودی شهر توزیع می‌شد تا همگان از خوان برکت حضرت رضا(ع) بهره‌مند شوند.
وی گفت: 10 هزار غذا نیز در ورودی‌های شهر به زائران اهدا می‌شد، علاوه بر این هر شب 6 هزار بسته غذایی در کمپ‌های مخصوص اسکان زائران به صورت رایگان توزیع می‌شد که در مجموع می‌توان گفت در هر روز 210 هزار بسته غذایی به زائران و مسافران اهدا شده است.
معاون اماکن متبرکه آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه در حادثه تصادف جاده نیشابور نیز شرایط برای اسکان و پذیرایی از زائران به سرعت آماده شد، گفت: در شهرستان ملک آباد کمپی در نظر گرفته شد و دو کامیون فرش به آنجا اعزام شد، علاوه بر این 1500 نفر شب اسکان داده شدند و تا 3500 نفر نیز در وعده شام از غذای حضرت بهره‌مند شدند.
وی با تاکید بر اینکه در ورودی‌های حرم رضوی نیز هر روز صبح 100 هزار وعده صبحانه بین زائران توزیع شده است، اظهار کرد: امسال نسبت به سال‌های گذشته، حضور زائران از لحاظ کمی و کیفی رشد بسیاری داشت، علاوه بر این هر روز غذای حضرت را به حاشیه شهر می‌بردیم تا مردم حاشیه شهر نیز از سفره با برکت امام رضا(ع) بی‌‌بهره نمانند.
منبتی با تاکید بر اینکه نظم و انضباط اماکن متبرکه نیز در حد قابل قبولی بود، عنوان کرد: رضایت‌مندی زائران از برنامه‌های حرم رضوی و توزیع غذای حضرت به شکل قابل توجهی افزایش پیدا کرده بود، علاوه بر این افتتاح مهمانسرای حضرت نیز توانست ما را در خدمت رسانی به زائران یاری رساند.
وی گفت: لوازم و تجهیزات مهمانسراهای قدیمی حضرت نیز با کمک بانی مهمانسرای جدید به زودی به روز رسانی می‌شود تا بتوانیم به شکل خوبی از میهمانان حضرت پذیرایی کنیم.
captcha