کد خبر: 3587747
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵

تشرف 90 هزار نفر به زیارتگاه شهید مدرس در نوروز

گروه شهرستان‌ها: مدیرعامل آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید مدرس از تشرف بیش از 90 هزار نفر به زیارتگاه شهید مدرس کاشمر در ایام نوروز خبر داد.

حمزه سپهریان، مدیرعامل آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید مدرس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی گفت: کاشمـر به عنوان دومین شهر زیارتی استان پس از مشهد مقدس، همه ساله به ویژه در ایام نوروز میزبان جمع کثیری از زائران و مسافران است.
سپهریان، مهم‌ترین تسهیلات فراهم شده در راستای منشور هفت‌گانه آستان قدس رضوی و زائرمحوری در زیارتگاه شهید مدرس را مشتمل بر پنج باب مهمان‌پذیر با تجهیزات کامل، 20 اتاق، دو سالن اجتماعات، آشپزخانه مجهز، فعالیت دفتر زائرسرا به صورت شبانه‌روزی، پارکینگ مناسب جهت وسائل نقلیه زائران، بازدید رایگان از موزه از ساعت 8 الی 20، فضای بازی کودکان، کتابخانه و فرهنگسرا، خدمات اینترنتی، سکوهای اقامتی، ایجاد فضای سبز با گل‌های متنوع و آب نماهای زیبا همراه با معماری اسلامی عنوان کرد.
وی فعالیت‌های مختلف فرهنگی از جمله اقامه نماز جماعت، قرائت ادعیه کمیل و ندبه، بیان احکام و مسائل شرعی، پاسخگویی به سؤالات شرعی و مشاوره دینی به صورت حضوری، ایستگاه نوروز آسمانی ویژه کودکان، جایگاه‌های ویژه راهنمای زائر در خصوص رعایت شئونات اسلامی و اهدای بسته‌های متبرک فرهنگی به زائران را از دیگر برنامه‌های اجرایی زیارتگاه در ایام نوروز برشمرد.
سپهریان یادآور شد: حضور زائران در این ایام نسبت به مدت مشابه سال گذشته 12 درصد افزایش داشته که اميد است اين تلاش‌ها و امكانات موجود بتواند رضايت خاطر زائران و مسافران را فراهم کند.
مدیرعامل آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید مدرس عنوان کرد: در این ایام، بیش از 22 هزار نفر از موزه شهید مدرس بازدید کردند.
captcha