کد خبر: 3589639
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳
شرفخانی:

معرفی نخبگان قرآنی تنها در شبكه قرآن نوعی كم‌لطفی است/ لزوم استفاده از ظرفیت تمام شبكه‌ها

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه كشور با یادآوری ظرفیت صدا و سیما برای معرفی نخبگان قرآنی گفت: نباید برای این كار تنها از شبكه قرآن استفاده شود بلكه باید از ظرفیت تمام شبكه‌ها استفاده شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه كشور در حاشیه سفر به شیراز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، در پاسخ به اینكه این سازمان چه برنامه‌هایی برای تقویت و تربیت نخبگان قرآنی دارد؟ گفت: سازمان اوقاف به خصوص طی چند سال اخیر توجه ویژه‌ای به مباحث قرآنی داشته است.

وی، تشكیل اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه را در این زمینه یادآور شد و افزود:‌ نگاه ما در این اتفاق این بود كه هم در بحث تربیت فعالان قرآنی و قرآن‌آموزان كار ویژه‌ای انجام شود و هم بتوانیم برای ارتقای فنی تخصصی قاریان و حافظان اقدامی انجام دهیم.

برای معرفی نخبگان قرآنی باید مجموعه‌های مختلف دست به دست هم بدهند

شرفخانی با بیان اینكه برای معرفی نخبگان قرآنی باید مجموعه‌های مختلف دست به دست هم بدهند، گفت: یكی از ظرفیت‌هایی كه باید در این عرصه ورود پیدا كند صدا و سیماست البته با این نگاه نباید باشد كه صرفاً شبكه قرآن ورود كند، بلكه باید از ظرفیت تمام شبكه‌ها استفاده شود چون ارجاع دادن یا به تعبیری معرفی نخبگان فقط به شبكه قرآن خودش به نوعی كم لطفی به نخبگان قرآنی است و اختصاص دادن یك شبكه ضعیف برای نخبگان قرآنی در شأن قرآن نیست.

وی با اشاره به برگزاری طرح ملی حفظ قرآن طی سال‌های گذشته تاكنون، اجرای این طرح را یك كار بی‌نظیر در كشور برشمرد و گفت: سال گذشته بیش از 400 هزار نفر در یك روز در كل كشور در آزمون سراسری حفظ قرآن شركت كردند.

تلاش برای ارتقای سطح فنی و تخصصی نخبگان قرآنی در استان‌ها

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه كشور اظهار كرد: در مباحث ارتقای سطح فنی و تخصصی نخبگان قرآنی نیز دوره‌های تخصصی در استان‌ها برگزار می‌شود تا عزیزان شركت‌كننده ما بتوانند در مسابقات ملی و بین‌المللی در سطح عالی حضور پیدا كنند.

مسابقات بین‌المللی قرآن؛ تجلی فعالیت‌های قرآنی كشور

وی همچنین بر این نكته تأكید كرد كه قطعاً نگاه سازمان اوقاف تاكنون تنها برگزاری مسابقات بین‌المللی نبوده است و ادامه داد: مسابقات بین‌المللی قرآن تجلی فعالیت‌های قرآنی كشور به خصوص در عرصه جهانی است كه نخبگان قرآنی ما در این عرصه تاكنون خوب درخشیده‌اند به طوری كه در اكثر مسابقات بین‌المللی قرآن نفرات اول از كشورمان هستند و یا در برخی از كشورها كه نگاه سیاسی و یا نگاه‌های دیگر نباشد، نمایندگان ما اول می‌شوند یا اینكه به رتبه دوم و سوم دست می‌یابند.

captcha