کد خبر: 3594776
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۶
مهدی‌امین:

تصمیم‌گیری برای انتخابات توأم با تحقیق و مشاوره باشد

گروه سیاسی: مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با بیان این‌که انتخابات و انتخاب اصلح برای ملت ایران، یک امتحان الهی است، گفت: مانند هر تصمیم‌گیری دیگری تصمیم برای انتخابات نیز باید توأم با تحقیق و مشاوره باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام سعید  مهدوی‌امین، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان یک‌شنبه، دهم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت حضور حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا،  حضور پرشور و حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا را خواستار شد و این مهم را نشانه بلوغ فرهنگی و سیاسی در آحاد جامعه و همچنین اهمیت نظر و آرای آن‌ها در تعیین سرنوشت سیاسی و اجتماعی دانست.
وی افزود: در شرایط کنونی باید وحدت ملی را حفظ و قدرت ملی ما ارتقاء یابد و آمادگی برای برگزاری برنامه‌های انتخاباتی با حضور حداکثری مردم افزایش پیدا کند.
مهدوی اظهار کرد: انتخابات و انتخاب اصلح برای ملّت ایران، یک امتحان الهی است اگر با چشمان باز و آگاهانه در پای صندوق‌های رأی حضور پیدا نکنیم، تکلیف خود را درست انجام نداده‌ایم اصل شرکت در انتخابات، انجام یک واجب است، اما واجب دوم این است که برای پست ریاست جمهوری، اصلح و شایسته‌ترین را انتخاب کنیم.
وی تصریح کرد: مانند هر تصمیم‌گیری دیگری تصمیم برای انتخابات نیز باید توام با تحقیق و مشاوره باشد. رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها شاخص‌های نامزدهای اصلح را معرفی کرده‌اند. ایشان می‌فرمایند: هنر ملت ایران و مردم شهر‌ها و حوزه‌هاى انتخابیه این است که دقت کنند، نگاه کنند، بشناسند اصلح را، بهترین را انتخاب کنند؛ بهترین از لحاظ ایمان، بهترین از لحاظ اخلاص و امانت، بهترین از لحاظ دیندارى و آمادگى براى حضور در میدان‌هاى انقلاب دردشناس‌ترین و دردمند‌ترین نسبت به نیازهاى مردم را انتخاب کنند.
captcha