کد خبر: 3595448
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۳

برگزاری مسابقات سراسری قرآن در نهاوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون کارشناس فرهنگی و اجتماعی اداره اوقاف شهرستان نهاوند عنوان کرد: چهلمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه آقایان و بانوان در مرحله شهرستانی، 25 و 26 اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

مهدی سوری، معاون کارشناس فرهنگی و اجتماعی اداره اوقاف شهرستان نهاوند در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: چهلمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه آقایان و بانوان در مرحله شهرستانی، 25 و 26 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

وی افزود: چهلمین مسابقات قرآن کریم در رشته‌های حفظ با اجزای مختلف آن، قرائت، ترتیل، اذان و مفاهیم ویژه متقاضیان بالا و پایین 18 سال با حضور 8 داور برگزار خواهد شد و نفرات برتر به مرحله استانی اعزام خواهند شد، گفتنی است آخرین مهلت ثبت نام در این دور از مسابقات، 24 اردیبهشت ماه است.
 
سوری اضافه کرد: این دوره از مسابقات در دو مرحله‌ کتبی و عملی برگزار خواهد شد که رشته‌های قرائت، ترتیل و اذان به صورت شفاهی و مفاهیم با محوریت تفسیر سوره رعد و یوسف به صورت کتبی برگزار می‌شود.

 معاون کارشناس فرهنگی و اجتماعی اوقاف نهاوند ادامه داد: هم‌اکنون ثبت نام برای حضور علاقه‌مندان در این مسابقات در حال انجام است و متقاضیان می‌توانند از طریق مراجعه حضوری به ادارات اوقاف شهرستان نهاوند و یا از طریق تماس با شماره، 08133233358 در این مسابقات ثبت نام کنند.
captcha