کد خبر: 3595954
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۷

حضور پرشور مردم در انتخابات ایستادگی در برابر دشمنان است

گروه سیاسی: مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان البرز گفت: مردم ایران با حضور در انتخابات پیشِ‌رو، دشمنان اسلام و ایران را مأیوس خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت‌الاسلام‌ محمدجواد موحد، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان البرز، 13اردیبهشت در همایش گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی که در سالن همایش کانون بسیج جوانان سپاه استان برگزار شد، اظهار کرد: دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت مرتضی مطهری تحت عنوان روز معلم نام‌گذاری شده  است.
وی با اشاره به جایگاه اساتید، ادامه داد: تقدیر از مربیان که در جهت تعلیم و تربیت تلاش می‌کنند ضروری و حائز اهمیت است.
این مسئول بابیان اینکه تدریس هر شخصی در مسیر دانش و علمی که بر فرهنگ اسلامی و اعتقادی مبتنی است نکته شایان توجهی محسوب می‌شود، افزود: گرامیداشت مقام چنین مدرسان و معلمانی نکته حائز اهمیتی است که باید همواره موردتوجه قرار گیرد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان البرز گفت: امید است با همدلی همگانی بتوانیم در راستای رسیدن به اهداف متعالی نظام جمهوری اسلامی ایران قدم برداریم.
موحد بابیان اینکه انتخابات یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است که فرصت و تهدیدی برای کشور محسوب می‌شود، ابرازکرد: خداوند سرنوشت انسان را تغییر نمی‌دهد مگر بااینکه هر فرد خود در این مسیر با جدیت و تلاش قدم بردارد.
وی با تأکید بر اینکه فردی که در مسیر الهی قدم بردارد موردتوجه و الطاف الهی قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: اختیار برای حرکت در این مسیر به انسان واگذارشده است.
این مسئول با اشاره به اینکه باید در جهت حضور حداکثری در عرصه انتخابات تلاش همگانی صورت گیرد، ادامه داد: امید است با حضور حداکثری انتخاب اصلحی را داشته باشیم.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان البرز گفت: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود فرموده‌اند اگر افرادی در مقابل رأی مردم بایستند در مقابل آن افراد خواهد ایستاد و از رأی مردم دفاع می‌کند.

captcha