کد خبر: 3597208
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۴

اقتصاد وقف؛ جایگزین مناسبی برای اقتصاد نفتی کشور

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: از آنجاییکه اقتصاد وقف می‌تواند جایگزین مناسبی برای اقتصاد نفتی کشور باشد، تمام تلاش اوقاف استان جهت ایجاد وقف‌های جدید به‌صورت فردی و یا مشارکتی برای رفع نیازهای مردم به کار گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام قیامی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل روز گذشته 17 اردیبهشت‌ماه در جمع تعدادی از خبرنگاران اظهار کرد: در راستای ترویج و تبلیغ سنت حسنه وقف در جامعه و به منظور افزایش وقف های جدید، طرح گفتگوی چهره به چهره با خیرین و متمولین و استفاده از ظرفيت و بنیه مالی آنها در برطرف کردن ضرورتها و نیازهای روز جامعه از شیوه هایی است که توسط اوقاف استان اجرا مي‌شود.
 وی افزود: بر اين اساس طرح چهره به چهره از طريق ارتباط مستقيم با متمکنین و خانواده‌های آنها، ظرفيت فزاینده ای برای نهادينه كردن فرهنگ وقف و ترویج این ارزش‌ والای ديني در کشور ایجاد می کند و ما با بسط و گسترش این فرهنگ اسلامی، می توانیم بسیاری از نیازهای جامعه را از طریق مساعدت به بیماران صعب العلاج، دانشجویان و دانش آموزان بی بضاعت، زندانیان، ازدواج و تامین جهیزیه، مسکن، مبارزه با تهاجم گسترده فرهنگی از طریق نشر معارف نورانی اسلام و خیلی از مسائل دیگر را در کشور برطرف کنیم.
 مدیرکل اوقاف استان ادامه داد: از آنجاییکه اقتصاد وقف می تواند جایگزین مناسبی برای اقتصاد نفتی کشور باشد، تمام تلاش اوقاف استان در جهت ایجاد وقفهای جدید بصورت فردی و یا مشارکتی برای رفع نیازهای مردم به کار گرفته شده است.
  وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت و نقش رسانه‌های جمعی در تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف، اظهار کرد: امروز بهترین و اثرگذارترین ابزاری که می‌تواند یک موضوع فرهنگی را در جامعه نهادینه کند، رسانه است و بدین دلیل است که امروز در عصری زندگی می‌کنیم که ابزار ارتباطات جمعی و رسانه در بین مردم و بویژه خانواده نقش آفرینی جدی دارند و بخش عمده‌ای از مردم زمان قابل توجهی و حتی اوقات فراغت خود را با رسانه‌ها سپری می‌کنند.
captcha