کد خبر: 3598462
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳
رضوی اردكانی:

اعتقاد به مهدویت در تمام مذاهب شیعه و سنی قطعی است/ وحدت ادیان الهی در این مسئله

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت شیراز با بیان اینكه اعتقاد به مهدویت در كتب معتبر اهل سنت به‌صورت متواتر ذكر شده است، گفت:‌ اعتقاد به حضرت مهدی(عج) اعتقاد عام مسلمین است و در تمام مذاهب شیعه و اهل سنت قطعی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوفاضل رضوی اردكانی، امام جمعه موقت شیراز امروز، 21 اردیبهشت‌ماه در مراسم جشن ولادت امام زمان(عج) كه در تیپ 55 هوابرد شیراز برگزار شد، گفت: اعتقاد به مهدویت یعنی اینكه بالاخره روزی یك انسان زمام امور جهان را به دست می‌گیرد و عدالت را در سراسر جهان مستقر می‌كند.

وی افزود: این مسئله نه تنها اعتقاد شیعه بلكه اهل سنت هم در كتب خود از جمله صحاح سته و همچنین در احادیث به صورت متواتر ذكر شده است لذا اعتقاد به حضرت مهدی(عج) اعتقاد عام مسلمین است و در تمام مذاهب شیعه و اهل سنت قطعی است.

رضوی اردكانی ادامه داد: نه تنها در اسلام، بلكه در ادیان گذشته هم از جمله در كتاب زبور حضرت داود(ع) كه خود مؤسس یك حكومت توحیدی است و همین‌طور در تورات هم بشارت یك مصلح جهانی داده شده است. در دین مسیحیت هم گفته شده كه مسیح خواهد آمد و ما مسلمانان قائل به این هستیم كه مسیح به همراه حضرت مهدی(عج) می‌آید و او اولین كسی است كه با امام زمان(عج) بیعت می‌كند و در این موضوع با مسیحیان هم عقیده هستیم.

امام جمعه موقت شیراز با یادآوری اینكه در انجیل هم آمده كه مهدی(عج) از فرزندان حضرت محمد(ص) خواهد بود ، پس آمدن حضرت مهدی(عج) یك اعتقاد جهانی است، گفت:‌ مسئله مهدویت می‌تواند محور وحدت ادیان الهی باشد.

وی اظهار كرد:‌ مسئله حضرت مهدی(عج) این است كه او امام قائم ماست و در روایات بسیاری ذكر شده كه او از اهل بیت(ع) و فرزندان نبی مكرم اسلام و علوی و فاطمی و نهمین فرزند امام حسین(ع) است.

رضوی اردكانی سپس به بیان ویژگی‌های حكومت حضرت قائم(عج) پرداخت و گفت: حكومت او طولانی خواهد بود و در زمان او علم پیشرفت شگرفی خواهد كرد به طوری كه علم امروز در برابر آن ذره‌ای خواهد بود. در آن زمان، زمین اسرار خود را بیرون خواهد ریخت و همه موحد خواهند شد، بركات همه كره زمین را فرا می‌گیرد و امنیت و صلح جهانی در سراسر جهان فراگیر خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رشادت‌ها و دلاوری‌های تیپ 55 هوابرد در جنگ تحمیلی گفت: این تیپ در هشت سال دفاع مقدس حضور مقتدرانه‌ای داشت و نیروی زبده‌ای در میدان نبرد بود و هم از نظر جسمی و هم روحی توانست در این جنگ تحمیلی مثمر ثمر باشد و اكنون نیز تیپ 55 هوابرد در رزمایش‌ها حضور چشمگیر و با اقتداری دارد.

امام جمعه موقت شیراز در پایان خطاب به كاركنان پایور و وظیفه تیپ 55 هوابرد گفت: قدر خود را بدانید كه از سربازان امام زمان(عج) هستید و كارتان عبادت است و افتخار كنید كه در نظامی خدمت می‌كنید كه رهبر و پیشوای آن نایب امام زمان(عج) است.

بنا بر این گزارش، قرائت تواشیحی در خصوص میلاد امام زمان(عج) توسط گروه سرود نورالهدی تیپ و مداحی و مولودی‌خوانی توسط طاهری مداح و ذاكر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

یادآور می‌شود، مراسم مشابهی نیز در نمازخانه حضرت ابوالفضل العباس(ع) پادگان شماره 2 تیپ 55 هوابرد با حضور كاركنان پایور و وظیفه و همچنین در حسینیه كوی سازمانی شهید جاودانیان هوابرد با حضور خانواده‌های كاركنان برگزار شد.

captcha