کد خبر: 3600019
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵
بادپا:

انتخاب اصلح، حق مظلومان و يتيمان را باز می‌ستاند

گروه سیاست و اقتصاد: قاری بین‌المللی كشورمان در تشريح ويژگی‌های انتخاب اصلح از منظر قرآن گفت:‌ انتخاب اصلح كسی است كه در چارچوب آن چیزی كه قرآن و اهل بیت(ع) به ما گفته‌اند حركت می‌كند یعنی به نوعی حق مظلوم را بگیرد و به دست آنان بسپارد.

محمد بادپا، قاری بین‌المللی قرآن كریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، با اشاره به اهمیت ضرورت مشاركت در انتخابات از منظر قرآن كریم گفت:‌ قرآن كریم تكلیف ما را برای همه كارها از جمله انتخابات مشخص كرده است.

طبق دستورات دین ما مأمور به تکلیف هستیم

وی افزود: همان‌طور كه امام راحل فرمودند ما مأمور به تكلیف هستیم و نتیجه با خداست و قرآن هم كراراً به شكل‌های مختلف به ما دستور داده است كه شما تكلیف خود را انجام دهید و از سوی دیگر در جهان اسلام تنها كشوری كه ادعا می‌كند اهل اسلام و دین و قرآن هستیم، لذا باید در مقابل دین خود احساس تكلیف كرده و از آن دفاع كنیم بنابراین حضور در انتخابات یك تكلیف دینی است.

اگر اهالی دین در انتخابات شركت نكنند، ممكن است به كنار رانده شوند

بادپا با تأكید بر اینكه باید تلاش كنیم تا فرد اصلح را انتخاب كنیم، گفت: اگر قرآنیان و كسانی كه به دین و مذهب خویش پایبند هستند در انتخابات شركت نكنند، كسانی كه اهلیت ندارند، با رأی خودشان تمام بچه مسلمان‌ها را كنار می‌گذارند.

انتخاب اصلح كسی است كه در چارچوب قرآن و عترت حركت كند

این داور مسابقات قرآن كریم همچنین در تبیین ویژگی‌های انتخاب اصلح از منظر قرآن كریم نیز گفت:‌ انتخاب اصلح كسی است كه در چارچوب آن چیزی كه قرآن و اهل بیت(ع) به ما گفته‌اند حركت می‌كند یعنی به نوعی حق مظلوم را بگیرد و به دست آنان بسپارد و اگر روزی به اینجا رسیدیم كه حق بچه‌های یتیم را گرفتیم و به خودشان پس دادیم قطعاً خداوند نیز عنایتش را شامل حال ما می‌كند.

حق مظلوم و یتیم را باید به آن‌ها پس داد

وی یادآور شد: این مسئله دستور قرآن كریم است و زمانی كه حق یتیم و مظلوم را گرفتیم و به آن‌ها پس دادیم،‌ شاهد بركات فراوانی در اطراف خود خواهیم بود اما متأسفانه ما این مهم را با رفع تكلیف بسیار كوچك، به حاشیه راندیم لذا از مسئولان انتظار داریم كه معضل بچه‌های یتیم را كه هنوز كه هنوزه با فقر دارند دست و پنجه نرم می‌كنند، برطرف كنند.

بادپا ادامه داد: برخی از این افراد با قرآن و اهل بیت(ع) سر و كار دارند و به خود اجازه نمی‌دهند كه از فقر ناله كنند و بی سر و صدا این مسئله را تحمل می‌كنند لذا این وظیفه ما متولیان دینی و مسئولان نظام است كه حق مظلوم و فرزندان یتیم را به آن‌ها بدهند و آن هنگام است كه خداوند قول داده است كه بركات فراوانی را شامل حال ما كند.

captcha