کد خبر: 3600187
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳

بیانیه اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان برای دعوت مردم به شرکت در انتخابات

گروه سیاسی: اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی لرستان با صدور بیانیه‌ای جامعه قرآنی استان و سایر اقشار جامعه را به حضور گسترده و پُرشور در انتخابات پیش‌رو دعوت کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در بیانیه‌ای که از طرف اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی لرستان جهت دعوت از مردم برای شرکت گسترده و پُرشور در انتخابات پیش‌رو منتشر شده آمده است: شکر نعمت حکومت اسلامی، رنگین نمودن انگشتان‌مان برای حفظ نظام که با حضور به‌موقع  در صحنه‌های استقامت و پایداری در مقابل سلطه دشمن است باعث فزونی نعمت می‌گردد که قرآن‌کریم در آیه هفت سوره ابراهیم(ع)  می‌فرماید: «وَ إِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزيدَنَّكُمْ وَ لَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذابي‏ لَشَديد؛ و (همچنين به‌خاطر بياوريد) هنگامى را كه پروردگارتان اعلام داشت: «اگر شكرگزارى كنيد، (نعمت خود را) بر شما خواهم افزود و اگر ناسپاسى كنيد، مجازاتم شديد است».
بگذاریم در انتخاب‌مان نگاه قرآن باشد نگاهی که  درآیه ۵۸ سوره مبارکه نسا» توصیه شده است و  می‌فرماید: «إِنَّ اللّهَ يَأْمُرُكُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا وَإِذَا حَكَمْتُم بَيْنَ النَّاسِ أَن تَحْكُمُواْ بِالْعَدْلِ إِنَّ اللّهَ نِعِمَّا يَعِظُكُم بِهِ إِنَّ اللّهَ كَانَ سَمِيعًا بَصِيرًا؛ خدا به شما فرمان مى‏‌دهد كه سپرده‏‌ها را به صاحبان آنها رد كنيد و چون ميان مردم داورى ‌می‌کنید به عدالت داورى كنيد در حقيقت نيكو چيزى است كه خدا شما را به آن پند مى‌‏دهد خدا شنواى بيناست».
نگاه بلند قرآن مردم را متوجه می‌کند که بار امانت را به دست چه افرادی می‌سپارند از این نظر چون در برابر خداوند مسئول هستند باید  با تحقیق بهترین گزینه را انتخاب کنند که قرآن نیز برای آن  معیار انتخاب  دارد و در آیه ۱۳ سوره حجرات به آن اشاره شده است که  می‌فرماید: «يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ؛ اى مردم ما شما را از مرد و زنى آفريديم و شما را ملت ملت و قبيله قبيله گردانيديم تا با يكديگر شناسايى متقابل حاصل كنيد در حقيقت ارجمندترين شما نزد خدا پرهيزگارترين شماست بى‏ترديد خداوند داناى آگاه است».
حضور با شور و شعور انقلابی ملت که نمونه بارز استقلال، آزادی و جمهوریت نظام  است در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا که هر دو از اهمیت و شاخص‌های ویژه‌ای برخوردارند؛ می‌تواند با درایت حضور، برگ زرین دیگری بر تاریخ و تمدن این سرزمین رقم بزند.
جامعه قرآنی لرستان که متشکل از مؤسسات قرآنی ـ مردمی، خانه‌های قرآن روستایی و شهری، جلسات قرآنی، پیشکسوتان، فعالان، حافظان و قاریان و مدرسان و مربیان قرآن هستند ضمن  اعلام حضور خود،  از مردمان با بصیر ایران اسلامی به‌ویژه غیور مردان و شیرزنان لر، در حضور پرشور و شعور حماسه تاریخی 29 اردیبهشت‌ماه 1396، همگام با هم قدمان جریان‌ساز انقلاب اسلامی دعوت می‌کند، انگشتان خود را به رنگ انتخاب دیگری رنگ‌آمیزی نموده تا ماندگاری این اثر جاوید پیر خمین، بیش‌از پیش دنیا را متحیر نماید و با رنگ خدا به استکبار و دست نشانده‌های آنان در منطقه نشان دهد که ملت ایران قدردان نعمت انقلاب اسلامی هستند و در دفاع از آن، جان خود را پیشکش نظام و رهبری خواهند نمود.
captcha