کد خبر: 3600933
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱
تولیت آستان حضرت معصومه(س):

حضورحداکثری در انتخابات نا امید کننده دشمنان است

گروه سیاست و اقتصاد: تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) گفت: حضور حداکثری و با نشاط مردم در پای صندوق های رای باعث ناامیدی دشمنان و خنثی شدن مکر آن ها علیه نظام جمهوری اسلامی ایران می شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم آیت‌الله سید محمد سعیدی روزجمعه در حرم مطهر حضرت معصومه(س) و در حاشیه انتخابات در جمع خبرنگاران عنوان کرد: حضور مردم در انتخابات،بدخواهان نظام را به خشم و غضب وامی دارد و ضربه دیگری به استکبار می زند. 
امام جمعه قم افزود: مردم ما برای ادای تکلیف آمده اند و شرکت در انتخابات را تقویت ولایت و حمایت از ولی عصر(عج) می دانند چرا که خون های زیادی در جهت تحقق نظام اسلامی و اعتلای آن داده شده است و بی شک این حضور همه دشمنان را نا امید می کند. 
سعیدی با بیان اینکه حضور مردم تکلیفی برای اطاعت از ولایت فقیه و علما و پاسداری از خون همه شهیدان انقلاب است، گفت: این حضور گسترده بدخواهان نظام را به غضب وامی دارد و ضربه دیگری به استکبار می زند. 
امام جمعه قم در پایان اظهار داشت:مردم امروز با حضوری گسترده علاقه مندی به نظام و تکلیف دینی خود را نشان دادند.      

captcha