سرهنگ همایون شریفی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز در گفت و گو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهار کرد: ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی به منظور تسهیل در عبور و مرور و روانسازی ترافیک در معابر پرتردد شهری مستقر شدهاند.
وی اضافه کرد: همه ساله در ساعات پایانی روز و نزدیک به زمان افطار در معابر پرتردد شهری شاهد ترافیک سنگینی هستیم که حضور پلیس دراین مناطق بیشتر خواهد بود.
این مسئول بیان کرد: ماموران بیشتر در جلوی واحدهای صنفی قنادیها، مراکز فروش غذاهای افطاری و دیگر مراکز خرید مستقر تا سبب ترافیک سنگینی در این زمان نباشیم.
شریفی از عموم مردم خواست زمان خریدهای خود را تنظیم تا در نزدیک افطار ترافیک در معابر شهری سنگینتر نشود و یا در این چنین شرایطی از وسیله نقلیه عمومی استفاده شود.
وی همچنین از رانندگان خواست با توجه به حجم بالای تردد در این مدت از پارک دوبل در معابر نزدیک مراکز خرید خودداری کنند.