کد خبر: 3605510
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۸
امیدیان خبرداد:

اجرای طرح قرآنی 1451 در مؤسسات و خانه‌های قرآنی لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان از اجرای طرح قرآنی 1451 در مؤسسات قرآنی استان خبرداد و گفت: این طرح در ماه مبارک رمضان با حفظ سوره مبارکه «ملک» و در ایام تابستان با حفظ سوره مبارکه «واقعه» برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان، در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از برگزاری طرح قرآنی 1451، ویژه ماه مبارک رمضان و ایام تابستان در استان لرستان خبرداد.
وی ادامه داد: این طرح در ماه مبارک رمضان با حفظ سوره مبارکه «ملک» و در ایام تابستان با حفظ سوره مبارکه «واقعه» برگزار می‌شود.
امیدیان با اشاره به چگونگی برگزاری این طرح در استان، اظهارکرد: کلاس‌های حفظ سوره ملک طی چهار جلسه حضوری و رفع اشکال آن در ماه مبارک رمضان، هفته‌ای یک جلسه، در مؤسسات قرآنی برگزار می‌شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان با بیان این‌که حفظ سوره واقعه در  هشت جلسه حضوری و رفع اشکال در تیرماه و مردادماه هفته‌ای یک جلسه برگزار خواهد شد، اظهارکرد: کلاس نیمه حضوری و آموزش برنامه‌های حفظ و بیان نکات مفاهیم  هر دو سوره، از ساعت 16 الی 18، از طریق شبکه قرآن و معارف سیما، پخش می‌شود.
وی با اشاره به این‌که حافظان برای دریافت گواهینامه در بخش حُسن حفظ شفاهی باید حداقل 70 نمره از 100 و در بخش کتبی 12 نمره از 20 نمره کسب کنند، ادامه داد: ارزشیابی پایانی به‌صورت حُسن حفظ به‌صورت شفاهی  به همراه 10 سؤال کتبی تستی از مفاهیم کاربردی سوره ملک و 10 سؤال سوره واقعه، برگزار می‌شود.
امیدیان تأکید کرد: علاقه‌مندان به شرکت در طرح قرآنی 1451 می‌توانند جهت ثبت‌نام به مؤسسات قرآنی و خانه‌های قرآنی سطح استان مراجعه کنند.
captcha