کد خبر: 3607978
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۲

اهدای عضو، جان 7 بیمار را نجات داد

گروه اجتماعی: اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجب نجات و ادامه زندگی هفت بیمار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه خبری وب‌دا، دکتر ابراهیم خالقی، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ششصد و شصتمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزي، بانوی 41 ساله، ساکن چناران كه از بیمارستان طالقانی مشهد به واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تاييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت.
وی افزود: کلیه‌های زنده‌ یاد به مردی 28 ساله ساکن نیشابور و زنی 34 ساله ساکن مشهد که سال‌ها از نارسایی کلیه رنج می‌بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.
خالقی گفت: کبد مرحومه، در بيمارستان منتصريه به مردی 58 ساله ساکن نیشابور پيوند شد و به بیمار زندگي دوباره بخشيد.
مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: قلب زنده‌‌یاد نیز در بیمارستان امام رضا(ع) به مردی 22 ساله ساکن نیشابور پیوند شد.
خالقی افزود: قرنیه‌های مرحومه جهت پيوند به بیمارستان خاتم‌الانبیاء مشهد ارسال شد.
وی گفت: همچنین قسمتي از پوست مرحومه به بخش سوختگي بيمارستان امام رضا(ع) جهت پيوند ارسال شد.
روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت درگذشت بانوی مومنه(نرگس اخلاقی) به مهندس اخلاقی، معاون پشتیبانی این سازمان، تأکید کرده است، اقدام ارزشمند خانواده آن مرحومه در حیات‌بخشی به جان تعدادی از بیماران نیازمند به اهدای عضو، قطعاً موجب ترفیع جایگاه آن بانوی پرهیزگار در پیشگاه خداوند بوده و سپاس و ستایش بندگان را نیز در پی خواهد داشت، از درگاه قادر متعال خواهانیم تا پاداشی شایسته به آن بانوی مومنه عطا کرده و ایشان را مهمان خوان کرم خویش در این ماه ضیافت ا... قرار دهد.
captcha