وی افزود: شهدای بدر جایگاه ویژهای دارند و در این جنگ مسلمین به صورت ویژه از طرف خداوند یاری شدند و دروس خاصی برای ما دارد.
مدنی با اشاره به طرز نگاه افراد به زندگی بیان کرد: برخورد و عکس العمل و انتظار ما از اشخاص و اشیاء و محیط اطرافمان براساس شناخت و برداشت ما از آن است؛ بنابراین کسی مانند عارف که شناخت درستی از دنیا دارد نوع نگاهش با فرد دنیاطلب متفاوت است.
مدنی با بیان اینکه بسیاری از دردها و گرفتاری های زندگی ما برای آن است که شناخت و تصور درستی از دنیا نداریم تصریح کرد: کسی که تصور کند دنیا فقط برای خوردن و خوابیدن و لذت بردن است با اندک محنت و تلخی سر از افسردگی و جنون در میآورد به تعبیر امام زین العابدین مردم از دنیا خوشی طلب میکنند در حالی که دنیا برای خوشی آفریده نشده است زیرا ما برای راحتی و لذت بردن به دنیا نیامدهایم البته این به معنای آن نیست که نباید از لذات حلال بهره ببریم.
وی افزود: دنیا، دنیای مسابقه است و باید مبارزه کرد و زجر کشید و جلو رفت زیرا خوشی و لذت تمام مخصوص آن دنیاست و اگر این دید را نسبت به دنیا داشته باشیم در این صورت زندگی برای ما آسانتر خواهد شد.
مدنی عنوان کرد: حیات براساس روایاتی که به دست ما رسیده است انتخاب عقیده صحیح و جهاد در راه آن است؛ بنابراین اگر این دید را به زندگی داشته باشیم عفلت برای ما معنایی نخواهد داشت، سستی و فراموشی و انتظار لذت نیز وجود نخواهد داشت و لذت و غذاخوردن و استراحت همه برای بهتر جهادکردن است.
مدیر جامعة الزهراء(س) عنوان کرد: براساس آیه شریفه انسان یا در مسیر خدا و یا در مسیر طاغوت میجنگد و غیر از این دو راه دیگری وجود ندارد به همین دلیل می بینیم رهبری می فرمایند من دیپلمات نیستم، من انقلابی هستم زیرا نمی توان وسط ریسمان را گرفت و باید با عبرت از ائمه و حضرت زهرا(س) در وسط میدان جنگ حق و باطل باشیم.
وی با بیان اینکه این سؤال گاهی مطرح است که دنیای کفر، با اینکه کافرند مشکلات کمتری دارند و ما مشکلات بیشتری افزود: یکی از جوابها این است که مگر بناست هر کسی که حلال میخورد و به وظیفه خود میپردازد وضعش خوب باشد.
وی با بیان اینکه انقلابی بودن به معنای تایید همه مسئولان نیست افزود: انقلابی بودن به معنای تایید همه افراد ولو کسانی که از سوی رهبری در جایی منصوب می شوند نیست بلکه به معنای تایید اصل انقلاب و رهبری و ارکان نظام است.