سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده نیروی انتظامی فارس در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس در شیراز در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایكنا) از فارس، با بیان اینكه مبارزه بیامان با نظام سلطه و استكبار جهانی به ویژه صهیونیستها و ایادی آنان در منطقه همچنان ادامه دارد، گفت: ملت مسلمان ایران، مردمی خداجو، موحد و متحد و منسجم هستند كه برای آرمانگرایی و حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی و دین و مكتبشان ارزش بسیار زیادی قائل بوده و در این راه فداكاریها و جانفشانیها میكنند.
وی با یادآوری اینكه حضور یكپارچه ملت روزهدار ایران در راهپیمایی روز جهانی قدس به منظور ظلمستیزی در دنیا صورت گرفته است، افزود: متأسفانه امروز نظامهای استكباری كه اقدامات قلدرمآبانه در دنیا انجام میدهند، تلاش میكنند تا جایگاه اسلام را در منطقه و بلكه در دنیا تضعیف كنند اما از این نكته غافل هستند كه مسلمانان و شیعیان دنیا، برای دفاع از اسلام سر از پا نمیشناسند و به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی لبیك گفته و در هر عرصهای كه لازم باشد حضور پیدا كرده و میكنند.
گودرزی، حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس را جلوههایی از عظمت و شكوه وحدت و ارادت پولادین مسلمانان دنیا دانست كه با زبان روزه و در هوای گرم تابستان از هر قشر و صنفی در این راهپیمایی حضور پیدا كرده و بر علیه نظام سلطه شعار میدهند و هر زمان كه نیاز باشد این شعارها را به شعور تبدیل میكنند.
رئیس پلیس فارس همچنین جایگاه و اهمیت قدس شریف را یادآور شد و گفت: قدس شریف، قبله اول و پایگاه نخست مسلمانان بوده است و به همین دارای حرمت خاصی است و باید حفظ شود.
وی ادامه داد: امروز اقدامات جنایتكارانه صهیونیستها علیه مسلمانان دنیا در تمام نقاط اعم از فلسطین، لبنان، سوریه، عراق و غیره كه سعی در راهاندازی جنگهای نیابتی و تضعیف مسلمانان دارد، احساسات مسلمانان و مردم دنیا را جریحهدار كرده است و قطعاً تمام اینها به ضرر خود آنها تمام خواهد شد.