کد خبر: 3613108
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۳
جواد مزدآبادی:

تصویرگری از عید فطر در سیما؛ عامل ایجاد وحدت در جهان اسلام

گروه هنر: یک کارگردان سینما و تلویزیون گفت: تصویرگری از رویدادهای پراهمیتی چون عید فطر و ماه رمضان در فیلم‌های سینمایی انتظار می‌رود فضایی را در جهان اسلام به وجود آورد که باعث وحدت بیشتر شود.

جواد مزدآبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این‌که سینما ابزاری برای وحدت‌بخشی در جهان اسلام است، اظهار کرد: امروز و فردا در بسیاری از کشورهای جهان عید برپاست؛ عیدی که در میان مسلمانان، بیشترین اهمیت را در میان اعیاد مذهبی داشته باشد. ما این رویداد را هر ساله جشن می‌گیریم و شادی خود را با برادران مسلمان خود تقسیم می‌کنیم اما به یک نکته توجه داریم آن‌هم این‌که فضایی که ایام عید فطر در جهان اسلام حاکم است باید در تمامی ماه‌های سال وجود داشته باشد.

وی افزود: منظورم از گفته فوق، وحدت میان مسلمانان است که باید به صورت جدی حمایت شود؛ به‌ویژه در شرایط فعلی که عده‌ای می‌خواهند به اسم اسلام‌گرایی تفرقه در میان مردم مسلمانان تفرقه ایجاد کنند، برای همین ایران به عنوان مهم‌ترین کشور در جهان اسلام نمی‌بایست مروج فرهنگ وحدت در میان مسلمانان باشد.

این کارگردان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سینما ابزاری است که می‌تواند عاملی در جهت وحدت‌بخشی باشد، گفت: سینما یکی از ابزارهایی است که باید از آن به عنوان عاملی وحدت‌بخش بهره برد، البته درباره چگونگی آن راه‌های بسیاری وجود دارد که می‌توان به واسطه هر یک، قدمی در راه رسیدن به خواسته فوق برداشت؛ برای مثال فیلمی که در آن به نماز عید فطر پرداخته شده باشد، بهترین مثال در این رابطه است.

کارگردان فیلم «طاووس‌های بی‌پر» متذکر شد: یکی دیگر ار راه‌ها این است که به فرهنگ رمضان در سینما توجه شود؛ زیرا فرهنگ روزه‌داری امری نیست که به یک کشور خاص خلاصه شود، بلکه تمامی جهان اسلام را در برمی‌گیرد؛ برای همین اگر بتوان در فیلم‌های سینمایی بیشتری تصویرگر برکات این ماه بود دستاوردهای بسیار خوبی نصیب همه خواهد شد. در این میان ذکر یک نکته ضروری است، آن‌هم این‌که وقتی فیلم‌های مورد نظر ساخته می‌شود شرایط اکران مناسب آن‌هم فراهم باشد؛ اکرانی که هم در داخل و هم در خارج استانداردهای لازم را داشته باشد.

وی در انتهای سخنانش تاکید کرد: سال‌هاست درباره کم‌کاری سینما در پرداختن به موضوعات دینی حرف می‌زنیم، اما هیچ‌گاه به جواب لازم دست پیدا نمی‌کنیم، چون بخش خاصی مسئول رسیدگی به آن نیست، بنابراین تاسیس مرکزی چون انجمن سینمای دفاع مقدس که حامی فیلم دفاع مقدسی است در حوزه سینمای دینی انتظار می‌رود قدمی مهم در رونق این ژانر سینمایی باشد.

captcha