کد خبر: 3613368
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۹
رضایی‌پور خبر داد:

تشکیل «قرارگاه طوبی» در اوقاف لرستان/ جایزه خوش‌حسابی برای مستاجرین موقوفات

گروه اجتماعی: معاون بهره‌وری اقتصادی اوقاف لرستان با اشاره به تشکیل «قرارگاه طوبی» در اوقاف لرستان، گفت: پنج درصد جایزه خوش‌حسابی برای مستاجرین خوش‌حسابی که اجور معوقه خود را پرداخت کنند در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به‌ نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان، به‌منظور وصول مطالبات موقوفات استان «قرارگاه طوبی» در اوقاف و امور خیریه لرستان تشکیل شد.
مسلم رضایی‌پور، معاون بهره‌وری اقتصادی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان در این رابطه، گفت: در راستای وصول مطالبات موقوفات از اشخاص حقیقی و حقوقی در سطح ادارات اجرائی شهرستان‌های تابعه «قرارگاه طوبی» به ریاست مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان تشکیل شد.
وی تاکید کرد: در قراگاه طوبی به‌منظور تشویق و ترغیب مستاجرین موقوفات برای پرداخت به‌موقع اجور معوقه و تسویه حساب قبل‌از سررسید، تسهیلاتی نظیر جایزه خوش‌حسابی به میزان پنج درصد در نظر گرفته شده است.
حجت‌الاسلام مرتضی خاکباز، مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان نیز در این رابطه گفت: اوقاف و امور خیریه لرستان بیش‌از هفت میلیارد ریال از اشخاص حقیقی و حقوقی شامل ادارات دولتی، شهرداری‌ها، شرکت‌ها و نهادهای نظامی و انتظامی و ... مطالبات مالی دارد که این رقم غیر از ارقام مورد دعوی در دستگاه قضائی است.
وی افزود: اجرای دقیق و کامل نیات واقفین خیراندیش منوط به وصول مطالبات موقوفات است و عدم پرداخت به‌موقع اجور توسط اشخاص حقیقی و حقوقی، علاوه‌بر بروز مشکل در اجرای نیات واقفین، خلاف اصل امانت‌داری بوده و دِین شرعی و قانونی است.
captcha