کد خبر: 3614247
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵

مساجد؛ پایگاهی برای ارتقای دانش حقوقی شهروندان

گروه فرهنگی: معاون فرهنگی دادگستری البرز با بیان اینکه مساجد می‌توانند به یکی از مهم‌ترین پایگاه‌ها برای ارتقای دانش حقوقی شهروندان تبدیل شوند، گفت: به‌زودی برنامه‌های دانش‌افزایی حقوقی در 64 مسجد منتخب این استان اجرا می‌شود.

فرید نجف‌نیا، معاون فرهنگی دادگستری استان البرز در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز با اشاره به فعالیت‌های معاونت فرهنگی دادگستری البرز اظهار کرد: برای معاونت فرهنگی توسط قوه قضائیه ماموریت‌های مختلفی تعریف شده که 80 درصد آن‌ها درون سازمانی است و جامعه هدف آن کارکنان و خانواده آن‌هاست که در ابعاد مختلف بصیرتی، اخلاق حرفه‌ای و اردویی می‌تواند منجر به ایجاد فضایی با نشاط همراه با معنویت در مجموعه شود.
وی افزود: در حوزه برون سازمانی نیز 10 دستورالعمل مهیا شده که در موضوعاتی نظیر ارتقای فرهنگی عمومی در زمینه قانون‌گرایی، طرد قانون‌گریزی، اصلاح ذات‌البین، امر به معروف، نهی از منکر برنامه‌های متنوعی تدارک دیده شده و در حال اجراست.
معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری استان البرز به بهره‌برداری این معاونت از ظرفیت‌های موجود در نماز جمعه، مساجد، صدا وسیما و ظرفیت دیگر رسانه‌ها اشاره و بیان کرد: در 11 مصلی از 12 مصلای استان سخنرانی‌های مختلف برای تبیین مسائل حقوقی بیان شده و در صدا وسیما نیز نزدیک به 200 ساعت برنامه گفت‌ وگو محور توسط این معاونت اجرایی شده است.
این مسئول ابرازکرد: برای اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، 64 مسجد محوری در شهرستان کرج شناسایی شده و در طول سال گفت‌و‌گوهای متعدد توسط کارشناسان حقوقی و قضایی با مردم انجام شده تا دانش حقوقی جامعه ارتقا یابد.
captcha