کد خبر: 3616929
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱

کار فرهنگی؛ نیاز امروز جامعه/ همه دستگاه‌ها مسئول هستند

گروه فرهنگی: نماینده مرجع عالی قدر تشیع آیت‌الله وحید خراسانی گفت: کار فرهنگی مختص دستگاه خاصی نیست و فرهنگ باید توسط همه دستگاه‌ها در سطح جامعه ترویج داده شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت الاسلام رحمت موحدی‌تبار، نماینده مرجع عالی قدر تشیع آیت‌الله وحید خراسانی، 18 تیرماه در دیدار با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز با اشاره به اهمیت مسائل فرهنگی در کشور، اظهار کرد: امروز دغدغه مقام معظم رهبری و مسئولان مقوله مسائل فرهنگی است که نیاز است همگان در این راه قدم بردارند.
موحدی‌تبار با اشاره به حفظ شعائر دینی و مذهبی و برگزاری هر چه باشکوه‌تر مناسبت‌های مذهبی بیان کرد: ما هرچه داریم از تمسک به اهل بیت عصمت و طهارت است، به همین منظور حفظ و حراست از شعائر دینی و مذهبی مهم‌ترین وظیفه دستگاه‌های فرهنگی است.
وی با توجه به در پیش بودن سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) افزود: این امام بزرگوار برای نجات دین مبین اسلام، آموزه‌های الهی را در جامعه ترویج داد و اندیشه‌های توحیدی را حفظ و اشاعه کرد.
نماینده آیت الله وحید خراسانی ادامه داد: تشویق و ترغیب جوانان و نوجوانان برای حضور در این مراسم و آشنا ساختن این نسل با بزرگان دینی و همچنین اصول و مبانی اساسی مکتب تشیع همواره باید از طرف مسئولان مورد توجه قرار گیرد.
موحدی‌تبار گفت: با راه‌اندازی دسته‌جات عزاداری در سطح خیابان‌های شهر مظلومیت معصومین(ع) و اقتدار شیعه را به گوش جهانیان رساند.
captcha