کد خبر: 3617460
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳

اظهار نگرانی علما از مهاجرت بی‌رویه اهالی شهرستان کوثر

علمای شهرستان کوثر طی بیانیه‌ای از وعده‌های تو خالی مسئولین در اجرا و تکمیل پایاب سد گیوی و افزایش مهاجرت در شهرستان کوثر اظهار نگرانی کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از اردبیل به نقل از کوثرخبر، طبق آمار، کوثر شهرستانی محروم بوده و هم اکنون مقام نخست مهاجرت در استان اردبیل را داراست.

از سویی عدم بهره برداری از پروژه های اشتغالزا و جذب و تخصیص اعتبارات عمرانی باعث شده که میزان مهاجرت در شهرستان کوثر روز به روز افزایش بابد.

در همین خصوص علما و روحانیون شهرستان کوثر طی بیانیه از روند این معضل همه گیر اظهار نگرانی کرده اند.

در این بیانیه آمده است:

جای نگرانی و تاسف است که شهرستانی با ظرفیت های بلقوه در حوزه های متعدد رتبه نخست مهاجرت در استان اردبیل را داشته باشد.

هم اکنون در سایه بیکاری و محرومیت شیرازه روستاهای شهرستان کوثر گسسته شده و مهاجرت بسیاری در حال شکل گیری است که اگر به همین منوال ادامه یابد جمعیت شهرستان کوثر روند نزولی پیدا کرده و در زمینه ی متعدد دچار تضرر خواهد شد.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: وعده های توخالی مسئولین در حوزه پروژه های عمرانی همچون خط انتقال و پایاب سد گیوی از دیگر عامل موثر در مهاجرت مردم منطقه است، طبق وعده های مدیر کل آب منطقه ای و با توجه به اینکه شرکت آذر سیماب پروژه خط انتقال سد گیوی را تحویل گرفته است، این پروژه می بایست پیشتر عملیاتی می شد که متاسفانه هم اکنون پس از سالهای دراز در گیرودار وعده ها قرار گرفته است.

از وزیر نیرو، استاندار اردبیل و همینطور مدیر کل آب منطقه ای استان اردبیل می خواهیم هر چه سریعتر مسائل و مشکلات مربوط به پروژه ملی مردمی خط انتقال و پایاب سد گیوی را مرتفع سازند.

عدم توجه مسئولین به مهاجرت بی رویه و بی توجهی به مهمترین پروژه اشتغالزایی در شهرستان کوثر(سد گیوی) بطبع تبعات فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بسیاری خواهد داشت.

به گزارش کوثرخبر، شهرستان کوثر با جمعیتی 22 هزار نفری در جنوب استان اردبیل واقع شده است که 81 درصد اهالی این شهرستان را قشر زحمت کش کشاورز تشکیل می دهد، به عبارتی تکمیل ساختمان سد، خط انتقال و پایاب سد گیوی موجب اشتغالزایی مردم منطقه در سطح کلان خواهد شد.



captcha