کد خبر: 3620155
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۱

استعدادیابی و شناسایی نخبگان قرآنی دانشگاه پیام‌نور لرستان با اجرای طرح «تسنیم»

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر فرهنگی دانشگاه پیام‌نور لرستان از فعال شدن کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه جهت شناسایی استعدادهای قرآنی در این دانشگاه خبر داد و گفت: این دانشگاه از طریق برگزاری طرح «تسنیم قرآنی» نسبت به استعدادیابی و شناسایی نخبگان قرآنی اقدام می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مراد ویسی، مدیر فرهنگی دانشگاه پیام‌نور لرستان دوشنبه، 26 تیرماه در جمع خبرنگاران از فعال شدن کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه جهت شناسایی استعدادهای قرآنی در این دانشگاه خبرداد.
وی گفت: اداره فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور لرستان در سال‌جاری در جهت ترویج فرهنگ قرآن‌کریم و آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با چشمه زلال وحی کانون‌های قرآن و عترت را فعال کرده است.
مدیر فرهنگی دانشگاه پیام‌نور لرستان اظهارکرد: این دانشگاه از طریق برگزاری طرح بزرگ «تسنیم قرآنی» با همکاری سازمان دارالقرآن‌الکریم، اداره اوقاف و معاونت قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به استعدادیابی و شناسایی نخبگان قرآنی اقدام می‌کند.
وی در ادامه به برگزاری مسابقات قرآن در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: مرحله استانی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان پسر و دختر مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور لرستان به میزبانی مرکز الشتر برگزار شد.
ویسی ادامه داد: در این مرحله که بخش شفاهی (آوایی) جشنواره بود، 45 نفر از دانشجویان دختر و پسرراه یافته از مرحله مقدماتی در 9 رشته قرآنی به رقابت پرداختند.
وی گفت: این مسابقات در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ کل قرآن، دعا و مناجات، اذان و تواشیح برگزار شد.
مدیر فرهنگی دانشگاه پیام‌نور لرستان یادآور شد: دراین مرحله حائزین رتبه اول رشته‌های قرآنی به مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت راه پیدا کردند.
وی یادآور شد: مرحله کشوری این مسابقات 21 شهریورماه امسال به میزبانی استان یزد برگزار می‌شود.
captcha