کد خبر: 3624661
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۱
خسروی مطرح کرد:

جشنواره ملی خوشنویسی رضوی؛ یک فرصت برای لرستان/ مسئولان از این جشنواره حمایت کنند

گروه فرهنگی: مسئول برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی رضوی با اشاره به این‌که داوری جشنواره ملی خوشنویسی رضوی با حضور اساتید تراز اول کشور در نهایت دقت و تأمل صورت گرفته است، اظهار کرد: انتخاب لرستان به‌عنوان استان برگزار کننده جشنواره ملی خوشنویسی رضوی یک فرصت برای استان است؛ لذا می‎طلبد تمام مسئولان با تمام وجود از این جشنواره حمایت کنند و حیثیت فرهنگی لرستان را ارتقا دهند.

جشنواره ملی خوشنویسی رضوی؛ یک فرصت برای لرستان/ مسئولان از این جشنواره حمایت کنند
علی‌فرج خسروی، مسئول برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی رضوی که قرار است یازدهم مردادماه جاری به میزبانی استان لرستان در خرم‌آباد برگزار شود، گفت: داوری و اعلام نتایج جشنواره ملی خوشنویسی رضوی در نهایت دقت و تأمل صورت گرفته است.
وی با اشاره به این‌که داوری و کمیته فنی جشنواره ملی رضوی با حضور اساتید تراز اول کشور صورت گرفته است، تصریح کرد: در داوری آثار از استاد یدالله کابلی خوانساری، محمد حیدری، علی شیرازی و جواد بختیاری استفاده شده است این در حالی‌است که ترکیب داوری این جشنواره از لحاظ کیفیت و تخصص بی‌سابقه بوده است.
خسروی عنوان کرد: با توجه به موضوعیت تخصصی جشنواره با عنوان امام رضا(ع) توسط هنرمندان و با توجه به حمایت بنیاد رضوی نقش این جشنواره در معرفی امام هشتم تاثیرگذار است.
مسئول برگزاری جشنواره ملی رضوی با اشاره به این‌که انتخاب لرستان به‌عنوان استان برگزار کننده جشنواره ملی خوشنویسی رضوی یک فرصت برای استان لرستان است، عنوان کرد: تمام مسئولان با تمام وجود از این جشنواره حمایت کنند و  حیثیت فرهنگی استان لرستان را ارتقا دهند.
خسروی کتابت احادیث امام رضا(ع) و سیره علوی را یکی‌از راه‌های ترویج و گسترش فرهنگ رضوی دانست و اظهارکرد: در بسیاری از موارد اثر یک خوشنویس زبان گویای امر به معروف و نهی از منکر است.
دبیر کمیته فنی جشنواره ملی خوشنویسی رضوی عنوان کرد: بعد از اختتامیه جشنواره ملی خوشنویسی رضوی، نمایشگاه بزرگ آثار برگزیده جشنواره خوشنویسی رضوی در پنج بخش به مدت یک هفته در تالار شهید هژیر مجتمع فرهنگی و هنری اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی خرم‌آباد برپا خواهد شد.
وی عنوان کرد: نقش خوشنویسان لرستان در این جشنواره بسیار پُررنگ بوده است به‌طوری که چهار نفر از هنرمندان خوشنویس لرستان در پنج بخش حائز رتبه شده‌اند که تقریبا از لحاظ کسب مقام توسط خوشنویسان لرستان، بی‌سابقه بوده است.
captcha