گروه اجتماعی: دبیر ستاد اقامه نماز سروستان اعتقاد دارد كه امام جمعه هر شهرستان حكم پدر را دارد كه باید همه مردم را زیر خیمه یاد خدا جمع كند.
وی با بیان اینكه همه مسئولان موظف هستند كه به جایگاه نماز جمعه توجه ویژهای داشته باشند، افزود: اولین اقدام پیامبر مكرم اسلام(ص)بعد از هجرت برپایی نماز جمعه بود، نمازی که در روایات بهعنوان حج مساکین عنوان شده است.
حسینی در ادامه دهه كرامت را گرامی داشت و گفت: دهه کرامت که آغاز آن با میلاد حضرت معصومه(س) و پایان آن با میلاد امام رضا(ع)، بهترین فرصت تعظیم و تكریم شعائر الهی است.
حجتالاسلام صالح، امام جمعه كوهنجان نیز در این مراسم با یادآوری توصیه قرآن به حضور در نمازجمعه، خواهان کمک مسئولان برای برگزاری هرچه بهتر این نمازعبادی - سیاسی شد و گفت: بهفرموده مقام معظم رهبری نماز جمعه قلب فرهنگی شهر است.