کد خبر: 3627878
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۴
در روز سوم صورت گرفت؛

پیگیری مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات قرآن خراسان رضوی در بخش بانوان

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با سومین روز برگزاری چهلمین دوره مسابقات قرآن کریم خراسان رضوی در بخش بانوان، گروه‌های تواشیح شرکت‌کننده به رقابت می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، همزمان با سومین روز برگزاری چهلمین دوره مسابقات قرآن کریم خراسان رضوی در بخش بانوان، گروه‌های تواشیح شرکت‌کننده به رقابت می‌پردازند.
بنابر این گزارش، این مسابقات امروز دوشنبه، 16 مردادماه نیز در نوبت صبح با برگزاری رقابت‌های حفظ پیگیری شد و در حاضر نیز از ساعت 16 رقابت‌های چهار گروه تواشیح از شهرستان‌های مشهد، درگز، سرخس و سبزوار آغاز شده است.
ضحی، منتظران مهدی(عج)، آل یاسین و صراط چهار گروه تواشیح متسابق شرکت‌کننده در این رقابت‌ها هستند که در موضوعاتی همچون امام زمان(عج)، ائمه(ع) و مدافعان حرم به اجرای برنامه خود می‌پردازند.
پیگیری مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات قرآن خراسان رضوی در بخش بانوان
گفتنی است، گروه تواشیح آل یاسین از شهرستان مشهد در سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن کریم نیز موفق به کسب رتبه دوم شده است و علاوه بر این گروه‌های ضحی از شهرستان درگز و صراط از مشهد نیز نخستین سالی است که در مسابقات حضور دارند.
یادآور می‌شود،‌ اختتامیه این رقابت‌ها که در رشته‌های ترتیل، قرائت، 5 جزء، 10، 20 و حفظ کل قرآن کریم، دعاخوانی و تواشیح برگزار شد، امروز 16 مردادماه ساعت 20:30 بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شود و معرفی برگزیدگان نهایی بخش بانوان و آقایان جمعه 20 مردادماه در مراسم اختتامیه رسمی و بعد از پایان رقابت‌های بخش آقایان در حسینیه امام خمینی(ره) واقع در خیابان فدائیان اسلام ساعت 20 خواهد بود.
captcha