کد خبر: 3630217
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۹
از سوی حجاج صورت گرفت؛

زیارت حرم پیامبر(ص) به نیابت از شهید «حججی»

گروه جهاد و حماسه: همزمان با ایام حج ابراهیمی(ع)، حجاج بیت‌الله الحرام به نیابت از شهدای مدافع حرم از جمله شهید محسن حججی، حرم رسول‌الله(ص) را زیارت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در پی درخواست سردار سیدمحمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح از حجاج بیت‌الله الحرام مبنی بر انجام طواف به نیت شهدای مدافع حرم از جمله شهید محسن حججی، حجاج ایرانی نائب‌الزیاره شهید مدافع حرم، محسن حججی در حرم پیامبر(ص) شدند.

سردار باقرزاده پیش از این طی پیامی با اشاره به اینکه حج ابراهیمی(ع) فرصتی مغتنم برای اعلام انزجار از جنایات هولناک و ددمنشانه داعش با حمایت مستقیم آمریکا در به شهادت رساندن شهید محسن حججی و دیگر شهدای مدافع حرم است و بهترین فرصت برای ادای دین به تمامی شهدایی که خون پاکشان، ضامن بقای انقلاب و حاکمیت اسلام شد، از همه کسانی که امسال به حج مشرف شده و یا می‌شوند و یا بستگانی از آنها به حج می‌روند، درخواست کرده بود که در ایام تشرف از طرف عموم شهدا و به ویژه شهدای مدافع حرم و از جمله شهید محسن حججی طوافی به جا آورند.

شهید محسن حججی اهل نجف‌آباد اصفهان و در منطقه مرزی عراق و سوریه طی یورش داعش، اسیر شد و دو روز بعد از اسارت همچون سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

captcha