کد خبر: 3634134
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۵

شوراها؛ مظهر و الگوی مردم سالاری دینی

گروه اجتماعی: استاندار خراسان رضوی گفت: این شورای منتخب دارای روحیه تعاملی هستند و آنچه برایشان مهم است ایجاد همدلی برای استفاه از همه ظرفیت‌های شهرمان برای حل معضلات مردم است، زیرا شوراها مظهر و الگوی مردم سالاری دینی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد مقدس، علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی، 2 شهریورماه در آیین گشایش و آغاز به کار پنجمین دوره شورای اسلامی شهر اظهار کرد: به اعضای منتخب شورای پنجم در آغازین روز رسمی شروع به کارش که مصادف با هفته دولت است تبریک و خیر مقدم عرض می‌کنم.
وی با تشکر از همه کسانی که در شوراهای قبلی خدمت کردند، ادامه داد: شوراها مظهر و الگوی مردم سالاری دینی در کشور ما هستند.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: برای تمام شوراییان جدید که منتخب مردم هستند و با انگیزه و اراده محکم و با رأی مردم به این سمت رسیده‌اند ارزوی سربلندی دارم.
رشیدیان ابراز کرد: اعضای شورای شهر مشهد بتوانند امانتداران خوبی برای این مسئولیت سنگین باشند، زیرا مشهد متعلق به همه مسلمانان است و وجود بارگاه اما مهربانی‌ها و امام گفتگو در این شهر، رسالت سنگینی را برای مجاوران و خادمان این شهر به ارمغان می‌آورد.
وی با بیان این مطلب که شهر مشهد بعد از تهران بزرگترین شهر کشور است که دارای سه میلیون و 400 هزار نفر جمعیت و 27 میلیون زائر سالانه است، تصریح کرد: اینجا میراث‌دار علمایی بوده است که افتخار تاریخ علمی کشور بوده‌اند.
استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: میراث‌دار فردوسی و 17 هزار شهید بودن رسالت بس سنگینی است, ما مسوول شهری هستیم که به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام انتخاب شده است و این شهر ظرفیت آن را دارد که تبدیل به یک نقطه تعاملی برای مسلمانان با هر ایده‌ای شود.
رشیدیان گفت: اگر مدیران از ظرفیت علمی شهری که شهر علم و دانش است و دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه قدرتمند دارد استفاده نکنند، ستم کرده‌اند.
وی عنوان کرد: باید از این ظرفیت‌های علمی و دانشی برای حل مشکلات شهر و مردم استفاده ‌کنیم زیرا امروز مشهد نیاز به همدلی و همزبانی برای حل مشکلات شهری دارد.
رشیدیان با بیان این مطلب که قوت شورا و مدیران قبلی را باید حفظ و تداوم بخشیده و نقاط آسیب را شناخته و برطرف کنیم، گفت: توجه به مردم به عنوان ولی نعمتهای ما که افتخار انقلاب اسلامی نیز توجه به آنهاست و همچنین پرداختن به مردم مستضعف باید از اولویت‌های همه ما قرار گیرد.
وی ادامه داد: باید از همه ظرفیت‌های شهر استفاده کنیم و نگذاریم نگاه‌های جناحی، ما را از پرداختن به ظرفیت‌های شهرمان دور کند.
استاندار خراسان رضوی افزود: این شورای منتخب دارای روحیه تعاملی هستند و آنچه برایشان مهم است ایجاد همدلی برای استفاه از همه ظرفیت‌های شهرمان برای حل معضلات مردم است.
رشیدیان ادامه داد: امیدواریم این دوره از شهرداری مشهد انگیزه‌ساز برای افزایش مشارکت‌های مردمی باشد و بتواند بر اساس تخصص و تجربه اعضای شورا و شهردار مشهد در این جهت حرکت خود را با موفیقت شروع و به پایان برساند.
captcha