کد خبر: 3634423
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۰
سرلشکر باقری در مراسم معارفه فرمانده کل ارتش:

هزینه تهاجم به ایران برای دشمن سنگین خواهد بود

گروه سیاسی: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان این‌که هزینه تهاجم به ایران برای دشمن سنگین خواهد بود، گفت: دشمنان به این نتیجه قطعی رسیده‌اند که تهاجم نظامی به ایران منجر به تلفات و شکست خفت بار برایشان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از سپاه‌نیوز، مراسم معارفه امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی به عنوان فرمانده کل ارتش‌جمهوری‌اسلامی ایران با حضور فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح در ستاد‌فرماندهی آجا برگزار شد.
سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای‌مسلح در این مراسم، با بیان این‌که امروز کشور دوره حساس و خطیری در منطقه دارد، اظهار داشت: ارتش نقش بازدارندگی در برابر تهدیدات دشمنان و استکبار جهانی داشته و ارتقای توان و آمادگی رزمی، مطالبه‌ای است که سال‌ها رهبری آن را بیان می کنند.
سرلشکر باقری با بیان این‌که دشمن باید در ارزیابی هزینه و فایده تهاجم به ایران به این نتیجه برسد که هزینه آن بسیار فراتر از فایده برایشان خواهد بود، گفت: دشمنان به این نتیجه قطعی رسیده‌اند که تهاجم نظامی به ایران منجر به تلفات و شکست خفت بار برای آن‌ها خواهد شد؛ به همین دلیل به جنگ‌های نیابتی روی آورده‌اند که با تلاش نیروهایمسلح آینده روشنی پیش‌رو است.
وی با بیان این‌که مسأله تعالی معنوی و بصیرت ویژگی اصلی مورد انتظار از نیروی خدوم ارتش و سایر نیروهای‌مسلح است، تصریح کرد: آنچه که در جنگ انسان را در کنار سلاح و بر دفاع ثابت می‌دارد، معنویت و روحیه است.
وی افزود: همچنین در فتنه‌های و مشکلات سیاسی داخلی، این بصیرت است که افراد را در سنگر انقلاب نگاه می‌دارد.
رئیس ستاد‌کل نیروهای‌مسلح ادامه داد: ارتش توان و ظرفیت بسیار بالایی دارد که با استفاده از آن‌ها می‌تواند مشکلات معیشتی را حل کند و همه ما وظیفه داریم به ارتش در حل مشکلات معیشتی کارکنانش کمک کنیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ارتش و سپاه به‌عنوان دو بازوی قدرتمند و درکنار آن‌ها ستادکل و ناجا، یک ید واحده در دفاع از انقلاب هستیم.
سرلشکر باقری با تاکید بر این‌که یافتن عناصر انقلابی و علاقه‌مند و دارای اصالت معنوی می‌بایست همچنان ملاک عضویابی قرار گیرد، اظهار کرد: احیای دبیرستان نظام موضوع بسیار خوبی است که ارتش مقدمات آن را فراهم کرده است.
وی با بیان این‌که آموزش‌ها نیاز به مداومت و بروزرسانی داشته و با توجه به تهدیدات روز باید صورت گیرد، گفت: تکیه صرف به آموزش و رزمایش موجب رشد و تامین نیازهای یک نیرو نمی‌شود، بلکه باید درگیری مستقیم در جبهه و مقابله با دشمن باشد تا نیرو آماده شود و برای همین نیروهای ارتش و پدافند باید در مرزها و جبهه‌هایی که انقلاب‌اسلامی حضور دارد خود را ارتقا دهند.
وی افزود: ارتش و سپاه می‌توانند مکمل‌های بهتری برای هم باشند و زمینه و ظرفیت‌هایی در سپاه است که می‌تواند در اختیار ارتش قرار بگیرد و بالعکس تا کشور بهتر از گذشته به اقتدار برسد.
رئیس ستادکل نیروهای‌مسلح همچنین با اشاره به انتصاب سرلشکر موسوی در فرماندهی کل ارتش، گفت: امیر موسوی سایقه درخشانی در جنگ داشته و فردی متدین و متعهد است و این یک سال و چند روزی که در کنار ما در ستاد کل بود ارادتم به ایشان بیشتر شد و این انتصاب با همه خیرات، یک محرومیت برای بنده و ستادکل است.
وی افزود: ارتش با فرماندهی امیر موسوی ضمن ادامه مسیر رشد گذشته با انرژی و گامهای بالاتر قدم‌های اساسی بر می‌دارد.
سرلشکر باقری تصریح کرد: امیر صالحی هم بخوبی ارتش را اداره کرد و پیش برد و امیدوارم در مسئولیت جدید که به پیشنهاد اینجانب و تایید حضرت‌آقا بود، بازهم موفق باشد.
وی همچنین با اشاره به شروع به کار دولت دوازدهم، گفت: با رای اعتماد مجلس، حجت بر دولت تمام است و امیدواریم با حمایت مناسبی که رهبری از همه دولت‌ها و این دولت دارند، دوره‌ای موفق‌تر از قبل را رقم زده و در محرومیت‌زدایی و دیگر موضوعات عملکردی مناسب داشته باشند.
captcha