کد خبر: 3635432
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۶

استفاده از ظرفیت بیت‌الاحزان در برنامه‌های پایتخت جوانان جهان اسلام

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیركل ورزش و جوانان فارس با اشاره به برگزاری نشست قرآنی جوانان 58 كشور اسلامی در شیراز گفت: حتماً از ظرفیت مؤسسه بیت‌الاحزان در برنامه‌های قرآنی پایتخت جوانان جهان اسلام استفاده خواهیم كرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، مدیركل ورزش و جوانان فارس و هیئت همراه عصر دیروز، 5 شهریورماه از مركز و مدارس شبانه‌روزی مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) بازدید كردند.

حیدرعلی كامیاب، مدیركل ورزش و جوانان فارس در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های مؤسسه بیت‌الاحزان گفت: باید برنامه‌های بیشتری به منظور معرفی مؤسسه بیت‌الاحزان به جوانان برگزار شوند تا جوانان بیشتری به فعالیت‌های این مؤسسه علاقه‌مند شده و در این برنامه‌ها شركت كنند.

برپایی نشست قرآنی جوانان جهان اسلام در شیراز

وی با اشاره به انتخاب شیراز به عنوان پایتخت جوانان جهان اسلام در سال 2017 گفت: یكی از مهم‌ترین برنامه‌های پایتخت جوانان جهان اسلام، برپایی محفل قرآنی جوانان 58 كشور اسلامی است كه این برنامه به یاری خدا در پاییز امسال در شیراز برگزار خواهد شد و در آن حتماً از ظرفیت مؤسسه بیت‌الاحزان استفاده خواهیم كرد.

كامیاب ادامه داد: در این راستا جوانان كشورهای اسلامی را حتماً به بازدید از مدرسه تخصصی حفظ و تفسیر یكساله قرآن حضرت شاهچراغ(ع) وابسته به مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در شیراز خواهیم برد تا از این طریق بتوانیم جوانان بیشتری برای حفظ قرآن كریم از نقاط مختلف دنیا جذب كنیم.

حجت‌الاسلام علی‌رضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) نیز در این دیدار به تبیین فعالیت‌های این مؤسسه پرداخت و گفت: بیت‌الاحزان یكی از بزرگ‌ترین مؤسسات قرآنی است كه دارای بیش از 160 شعبه در نقاط مختلف كشور است.

فعالیت 8 مدرسه شبانه‌روزی تخصصی حفظ یكساله قرآن در بیت‌الاحزان

وی با تصریح اینكه هم‌اكنون 8 مدرسه شبانه‌روزی تخصصی حفظ و تفسیر یكساله قرآن كریم و یك حوزه علمیه حافظان قرآن در این مؤسسه مشغول به فعالیت هستند، گفت: سالانه قریب 250 حافظ كل قرآن از این مدارس و شعبه‌های مختلف بیت‌الاحزان در نقاط مختلف كشور تربیت می‌شوند.

شاهسونی با بیان اینكه مدارس شبانه‌روزی حفظ تخصص یكساله قرآن كریم در چند استان كشور مشغول به فعالیت هستند، از تبدیل مدرسه امام حسن مجتبی(ع) این مؤسسه واقع در روستای لای خرمی به مركز بین‌المللی حفظ قرآن این مؤسسه خبر داد كه در آن تنها مشتاقان حفظ قرآن از كشورهای خارجی حضور خواهند داشت.

250 حافظ كل قرآن تا چند روز دیگر از بیت‌الاحزان فارغ‌التحفیظ می‌شوند

عضو بنیاد بین‌المللی حفظ قرآن با یادآوری اینكه هم‌اكنون 20 جوان مشتاق به حفظ قرآن كریم از عراق و همچنین قرآن‌آموزانی از سایر كشورهای خارجی در این مدرسه مشغول به حفظ كل قرآن كریم هستند، گفت: به یاری خدا شانزدهمین جشن فارغ‌التحفیظی حافظان كل قرآن این مؤسسه در 23 شهریورماه جاری برگزار خواهد شد كه در آن 250 حافظ كل قرآن فارغ‌التحفیظ می‌شوند.

وی از تربیت بیش از 1200 حافظ كل قرآن در این مؤسسه طی سال‌های فعالیت آن خبر داد و گفت: ما بنا داریم تا در لبیك به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن كریم، فعالیت‌های خود را در نقاط مختلف كشور و در سطح بین‌المللی گسترش دهیم.

captcha