کد خبر: 3637228
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۷

لاله دیگری از تبار فاطمیون پرپر شد/ این بار كواری‌ها میزبان تشییع شهید مدافع حرم شدند

گروه اجتماعی: مراسم تشییع و خاكسپاری شهید مدافع حرم، احمد ابراهیمی از لشكر فاطمیون در شهرستان كوار برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، باز هم لاله دیگری از تبار فاطمیون در دفاع از حرم‌های آل‌الله پرپر شد كه بناست مراسم تشییع و خاكسپاری آن در استان فارس برگزار شود.

مراسم تشییع و خاكسپاری پیكر پاك و مطهر شهید مدافع حرم، احمد ابراهیمی فردا، 12 شهریورماه در شهرستان كوار برگزار می‌شود.

این مراسم از ساعت 8 صبح فردا از محل سپاه قدیم به سمت میدان شهدای این شهرستان برگزار خواهد شد و پس از اقامه نماز، پیكر پاك این شهید جهت خاكسپاری به حرم شاهزاده ابوالقاسم(ع) شهرستان كوار انتقال خواهد یافت.

شهید احمد ابراهیمی، از شهدای مدافع حرم لشكر فاطمیون در تاریخ اول شهریورماه جاری در جبهه تدمر سوریه به فوز عظیم شهادت دست یافت كه پیكر پاكش پس از ورود به فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب شیراز، مستقیماً به شهرستان كوار انتقال یافت.

جزئیات بیشتر مراسم‌ وداع و همچنین خاكسپاری و یادبود این شهید مدافع حرم متعاقباً اعلام خواهد شد.

captcha