کد خبر: 3637702
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۶
گلشادی خبر داد:

برپایی نخستین مسابقات قرآن نیروهای مسلح در 3 استان/ فردا رقابت‌ها در فارس آغاز می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر دارالقرآن وزارت دفاع از برگزاری نخستین دوره مسابقات قرآن کریم نیروهای مسلح در سه استان فارس، اصفهان و خراسان رضوی خبر داد و گفت: این مسابقات از فردا در استان فارس آغاز می‌شود.

مجید گلشادی مدیر دارالقرآن وزارت دفاع در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، از برگزاری نخستین دوره مسابقات قرآن نیروهای مسلح در سه استان فارس، اصفهان و خراسان رضوی خبر داد و گفت: این مسابقات به منظور تعامل میان نیروهای مسلح و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و معنوی این نیروها به‌همت سازمان عقیدتی ـ سیاسی وزارت دفاع برگزار می‌شود.

وی با یادآوری اینكه این مسابقات در میان كاركنان شاغل مرد نیروهای مسلح برگزار خواهد شد، افزود: مسابقات مذكور در رشته‌های تحقیق، ترتیل، حفظ 5 و 10 جزء قرآن كریم برگزار می‌شود.

برپایی مراسم اختتامیه با حضور مسئولان لشكری و كشوری

گلشادی زمان برگزاری این مسابقات را در استان فارس 13 شهریورماه جاری اعلام كرد و گفت: مراسم اختتامیه این مسابقات نیز در صبح روز سه‌شنبه، 14 شهریورماه با حضور مسئولان استانی، لشكری و كشوری برگزار خواهد شد.

اسامی داوران مسابقات قرآن استان فارس

مدیر دارالقرآن وزارت دفاع با بیان اینكه میزبان این دوره از مسابقات در استان فارس، صنایع الكترونیك شیراز انتخاب شده است، گفت: در این مسابقات 6 نفر از داوران برجسته استان فارس به نام‌های امیر فتح‌پور، علی راسخی، احمد راسخی، حسن گلزار، لك‌زایی و حسینیان به قضاوت می‌پردازند.

رقابت 48 نفر در فارس

وی با تأكید بر اینكه در این مسابقات در كنار اقتدار دفاعی نیروهای مسلح، اقتدار قرآنی آنان نیز به نمایش در می‌آید، گفت: در استان فارس 48 نفر از كاركنان شاغل نیروهای مسلح اعم از سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و وزارت دفاع پشتیبانی نیروهای مسلح به رقابت می‌پردازند.

تلاش جهت برگزاری این مسابقات در سایر استان‌ها طی سال‌های آینده

گلشادی با تصریح اینكه به یاری خدا تلاش می‌كنیم تا این مسابقات را در سال‌های آینده در استان‌های دیگر هم برگزار كنیم، گفت: فعلاً برای شروع این مسابقات را برای نخستین بار در سطح سه استان مذكور اجرا می‌كنیم.

مدیر دارالقرآن وزارت دفاع در عین حال این نكته را یادآور شد كه این مسابقات جدا از مسابقات قرآن نیروهای مسلح است كه هر ساله در سطوح مختلف و در سطح كشور برگزار می‌شود، گفت: این مسابقات به جهت تعامل میان نیروهای مسلح و به‌صورت ابتكاری توسط سازمان عقیدتی ـ سیاسی وزارت دفاع برگزار می‌شود.

اشاره به امتیازات تعلق گرفته به برگزیدگان

وی اظهار كرد: تعداد شركت‌كننده از هر سازمان در 4 رشته 12 نفر و مجموعاً 48 نفر از برترین افراد در رشته‌های قرائت، ترتیل و حفظ خواهد بود كه در هر رشته به نفرات اول تا سوم هدایایی نظیر كمك هزینه سفرهای معنوی به همراه لوح تقدیر اهدا می‌شود ضمن اینكه به تمام شركت‌كنندگان نیز هدیه معنوی به همراه لوح سپاس به پاس حضورشان در این مسابقات اهدا خواهد شد.

گلشادی در پایان با اشاره به امتیازات و تسهیلاتی كه به برگزیدگان این مسابقات اعطا می‌شود، گفت: به برگزیدگان این مسابقات در رشته حفظ 10 جزء اگر بتوانند بالای 70 امتیاز كسب كنند 12 ماه ارشدیت و ارتقای گروه و درجه و حقوق و مزایا و به نفرات اول تا سوم رشته قرائت نیز 9 ماه ارشدیت تعلق می‌گیرد.

09177056518 عظیمی

36913864

تلفن داخلی

3864 5

captcha