کد خبر: 3638370
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰
قزلسفلی:

دانشجویان بسیجی بسترساز تضارب آرا در دانشگاه‌ها باشند/ اهمیت توجه به اخلاق و معنویت

گروه اجتماعی: مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس تأكید كرد كه دانشجویان بسیجی در دانشگاه با تعامل سازنده با مسئولان و سایر تشکل‌های دانشجویی باید بسترساز تضارب آرا و افکار در راستای ایجاد فضای آزاد‌اندیشی باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی بسیج دانشجویی فارس، اسماعیل قزلسفلی در جمع دانشجویان بسیجی دوره خط امام دانشگاهی دانشگاه پیام‌نور شیراز گفت: تفاوت بین تشکیلات و تجمع این است که تجمع با اهداف اشخاص شکل می‌گیرد اما تشکیلات یک جمع می‌پذیرند که قاعده آن را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه زندگی ما دارای وجه فردی، اجتماعی و تشکیلاتی است، افزود: یکی از اشکالات مجموعه‌های دانشجویی این است که در عین حالی که می‌گویند یک جمع هستند اما به صورت فردی عمل می‌کنند.

قزلسفلی با تصریح اینکه اساساً در کشور کار جمعی سخت است و خود اجتهادی هم داریم، اضافه کرد: به فرموده مقام معظم رهبری در کار تشکیلاتی باید به مثابه یک حبه قند در یک استکان چای عمل کرد که از هم می‌پاشد ولی اثر شیرین شدن چای است از این رو در کار تشکیلاتی باید یار مجموعه بود نه بار مجموعه.

وی با بیان اینکه رسالت ذاتی دانشجو درس خواندن است، آن را متفاوت از هدف غایی دانست و گفت: هدف غایی دانشجو باید تربیت و ساخته شدن باشد که فقط با درس خواندن این محقق نشده و با مدیریت و تدبیر بین کارهای فردی و اجتماعی، این امر محقق می‌شود.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس با یادآوری اینكه نخستین سود کار تشکیلاتی نصیب خود فرد می‌شود، ادامه داد: افراد با کار تشکیلاتی ساخته شده و بی خاصیت نیستند از این رو دانشجویان اگر نسبت به محیط پیرامونشان بی‌تفاوت باشند بی خاصیت هستند.

قزلسفلی با بیان اینکه جنگ امروز جنگ بین اراده‌ها بوده و اراده قوی راه پیروزی در این نبرد است، گفت: دشمن از قدرت علمی جوان با ایمان ما می‌ترسد از این رو به صورت مداوم به دشمنی‌های خود ادامه می‌دهد.

وی، ارتقا فرد و تشکیلات را دو هدف عمده تشکیلات دانست و با تأکید بر قوی عمل کردن در حوزه‌های بصیرتی، معرفتی، تربیتی، مهارتی و تشکیلاتی گفت: در انجام کار گروهی باید به فرهنگ‌های دیگران احترام گذاشت و ویژگی‌های روحیه تشکیلاتی، مخاطب شناسی و مسئولیت‌پذیری را داشت.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس، کار تشکیلاتی را بهترین کارگاه برای رشد و مسئولیت پذیری اجتماعی عنوان كرد و گفت: کار تشکلاتی تمرینی برای مسئولیت‌های آینده مدیریتی و اجتماعی است واین دوره‌های تشکیلاتی نباید متکلم وحده‌ای باشد بلکه باید به صورت کار گروهی و مشارکتی پیگیری شود.

قزلسفلی با تاکید بر نگاه حداکثری به جذب در تشکیلات بسیج دانشجویی گفت: برای افزایش دامنه تأثیر در کار تشکیلاتی باید به سراغ افرادی رفت که مثل خودمان نیستند و در این راستا باید تلاش کرد که در دانشگاه چتری برای همه سلایق‌های فکری و سیاسی باشیم.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس بیان كرد: در رفتار تشکیلاتی باید اخلاقی و معنوی عمل کرد به طوری که پناهگاه همه دانشجویان در دانشگاه بود.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس ادامه داد: دانشجویان بسیجی در دانشگاه با تعامل سازنده با مسئولان و سایر تشکل‌های دانشجویی باید بسترساز تضارب آرا و افکار در راستای ایجاد فضای آزاداندیشی باشند و در این راستا نیز به صورت پیشرو و پیشران عمل کنند.

قزلسفلی تأكید كرد: باید ثابت کنیم که بسیج دانشجویی در دانشگاه رقیب هیچ تشکلی نیست بلکه خود را خادم همه دانشجویان و حافظان انقلاب در دانشگاه می‌داند.

captcha