کد خبر: 3642064
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۳

نواخته شدن زنگ «مهر و مقاومت» در 4200 آموزشگاه لرستان

گروه فرهنگی: هم‌زمان با سراسر کشور در اولین روز از ماه مهر زنگ «مهر و مقاومت» در چهار هزار و 200 آموزشگاه لرستان نواخته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، خدانظر دریکوند، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان جمعه، 24 شهریورماه در جمع خبرنگاران از نواخته شدن زنگ «مهر و مقاومت» در روز شنبه، یکم مهرماه هم‌زمان با سراسر کشور در بیش‌از چهار هزار و 200 آموزشگاه استان خبر داد.
وی افزود:  طنین زنگ مهر و مقاومت در اولین روز از مهر ماه در بیش‌از چهار هزار و 200 آموزشگاه لرستان نواخته می‌شود و 320 هزار دانش‌آموز لرستانی در اولین روز از مهر، نخستین حضور خود را در مدرسه جشن می‌گیرند.
دریکوند از آمادگی کامل مدارس برای استقبال از دانش‌آموزان و فرهنگیان خبر داد و گفت: شورای پروژه مهر در قالب پنج کمیته ساماندهی منابع انسانی، تعمیر و تجهیز، نظارت و ارزیابی، توجیه و تبلیغ و تایید صلاحیت از خردادماه تلاش کرده تا با بهسازی، زیباسازی و ساماندهی منابع و تجهیزات بستر مناسبی را برای حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان در مدارس و کلاس‌های درس فراهم کند.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در ادامه به تشریح ویژه برنامه‌های آموزش و پرورش به‌مناسبت هفته دفاع مقدس پرداخت و اظهارکرد: غباررویی و عطرافشانی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگی، تجلیل از خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر، برپایی نمایشگاه و یادمان‌ شهدا در ادارات و مدارس، برگزاری مسابقات فرهنگی، هنری و ورزشی و قرائت وصیت‌نامه‌ شهدای دانش‌آموز و فرهنگی در مراسم آغازین مدارس از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده برای بزرگداشت هفته دفاع مقدس است. 
captcha