کد خبر: 3645859
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵

ثبت یاد و خاطره شهدای فارس در قاب‌های کاغذی

گروه فرهنگی: بخشی از برنامه‌های کتابخانه‌های عمومی در اولین هفته مهرماه به برپایی نشست‌های خاطره‌گویی و روایت‌گری دفاع مقدس و همچنین معرفی كتاب‌های دفاع مقدس و برپایی نمایشگاه عكس آن اختصاص دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی فارس، در اولین هفته فصل‌ پاییز که با آغاز هفته دفاع مقدس و ماه محرم قرین شده است، کتابخانه‌های عمومی فارس با برگزاری بیش از 18 برنامه با محوریت این دو رویداد مهم فرهنگی پذیرای اعضا و علاقه‌مندان خواهد بود.

برنامه‌هایی همچون نشست‌های کتاب‌خوان، نقد و بررسی کتاب، معرفی کتاب‌های دفاع مقدس، برپایی نمایشگاه‌های کتاب، عکس و وصیت‌نامه‌ با موضوع ماه محرم و هفته دفاع مقدس، برپایی نشست‌های خاطره‌گویی و روایت‌گری جنگ تحمیلی، تجلیل از رزمندگان و آزادگان جنگ تحمیلی، برگزاری جلسات انجمن‌های ادبی، آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره کتابخوانی رضوی در کتابخانه‌ها، برگزاری برنامه‌هایی در بخش‌های کودک و نوجوان، برگزاری کلاس‌های آموزشی گوناگون و ده‌ها برنامه ‌متنوع کتابخوانی دیگر از جمله برنامه‌های برگزار شده در این هفته خواهد بود.

افزون بر این بخش‌های کودک کتابخانه‌های عمومی فارس نیز در این هفته برنامه‌هایی همچون، قصه‌گویی و جمع‌خوانی کتاب، کلاس‌های آموزش نقاشی و ساخت روزنامه ‌دیواری و کاردستی، برگزاری نمایش خلاق کودکانه، برگزاری مسابقات گوناگون کتاب‌خوانی و نقاشی و... را برگزار خواهند کرد.

captcha