کد خبر: 3646839
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۷
كوشكی:

مسئله اصلی در اشتغال جوانان، هویت‌بخشی است/ سپاه از شركت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌كند

گروه اجتماعی: معاون هماهنگ‌كننده سپاه فجر فارس تأكید كرد كه مسئله اصلی در اشتغال جوانان موضوع هویت‌بخشی به انسان و ایجاد آرامش در خانواده‌هاست و مسئله اقتصادی در اولویت بعدی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، سعید کوشکی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه فجر فارس امروز، 4 مهرماه در بازدید از شرکت دانش بنیان اهورا دارو كه فراورده‌های گیاهی منحصر به فردی در دنیا تولید می‌كند، خطاب به كاركنان این شركت گفت: امروز اداره یک مجموعه صنعتی به تلاش بسیار زیادی نیاز دارد و تلاش شما جوانان متخصص هم یک نوع دفاع است که البته سخت‌تر و پیچیده‌تر از دفاع مقدس است.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش بنیان راهکار ایجاد اشتغال برای جوانان است، گفت: مسئله اصلی در اشتغال جوانان موضوع هویت‌بخشی به انسان و ایجاد آرامش در خانواده‌هاست و مسئله اقتصادی در اولویت بعدی قرار می‌گیرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه فجر با تجلیل از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در تأسیس شرکت اهورا دارو، گفت: شرکت‌های دانش بنیان علاوه بر ایجاد اشتغال برای تعداد زیادی از جوانان به‌صورت مستقیم، برای طیف گسترده‌ای از افراد جامعه نیز به‌صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد می‌کنند.

وی با تأکید بر اهمیت حمایت مسئولان از شرکت‌های دانش بنیان، گفت: با تلاش جوانان مومن و متعهد، ایران اسلامی می‌تواند در جایگاهی فوق جهانی قرار بگیرد، همان‌طور که تعدادی از محصولات اهورا دارو دارای مزیت مطلق در جهان هستند و تنها در استان فارس تولید و به سراسر کشور و جهان ارائه می‌شوند.

کوشکی با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان نظیر اهورا دارو نمونه‌ای از مقابله موثر با تحریم‌های اقتصادی هستند، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تلاش جوانان متخصص ایرانی افتخار می‌کند و با تمام وجود از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند.

captcha