کد خبر: 3647411
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰
اسدی:

آتش‌نشانان، نشان عشق و ایثار بر دوش دارند

گروه اجتماعی: سرپرست شهرداری شیراز با بیان اینكه آتش‌نشانان نشان عشق و ایثار را بر دوش دارند، این قشر را از ایثارگران واقعی دانست و بر اهمیت توجه به تأمین آسایش و رفاه آتش‌نشانان تأكید كرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، محمدحسن اسدی، سرپرست شهرداری شیراز امروز، 5 مهرماه به‌مناسبت فرا رسیدن روز ملی آتش نشانی و ایمنی از برخی ایستگاه‌های آتش نشانی شهر شیراز بازدید کرد.

وی در این بازدید ضمن گرامیداشت مقام آتش نشانان که نشان عشق و ایثار را بر دوش دارند، گفت: امروز کسی که جان و آسایش خود را برای خدمت‌گزاری در کف گذاشته باشد، آن هم با این درجه از ایثار و اخلاص، جایگاهی والا و وصف نشدنی دارد.

اسدی، تألمات روحی ناشی از مواجهه‌ مدام با مشکلات و حوادث را از مهم‌ترین آسیب‌های این حوزه دانست و گفت: تأمین آسایش و رفاه آتش‌نشانان که ایثارگران واقعی هستند، از ضرورت‌های غیرقابل انکار است که باید همواره مدنظر قرار بگیرد.

سرپرست شهرداری شیراز با گرامیداشت یاد و خاطره آتش نشانان حادثه پلاسکو در تهران و نیز آتش نشانان حادثه برمشور شیراز که جان خود را در راه امنیت مردم فدا کردند، به دشواری‌های پیدا و پنهان شغل آتش نشانی اشاره كرد و گفت: آنچه بیشتر مردم از شغل آتش نشانی در ذهن دارند، محدود به عملیات اطفای حریق می‌شود؛ حال آنکه آتش نشانان فراتر از اطفای حریق و در زمینه‌های تخصصی بسیاری فعالیت دارند که هرکدام با سختی‌های خاص خود همراه است.

وی با بیان اینكه آتش نشانی شیراز در زمره مجموعه‌های موفق کشور محسوب می‌شود که مجهز به امکانات به روز و پیشرفته است، گفت: در حال حاضر تجهیزات این مجموعه در ردیف به روزترین ابزار و امکانات جهان است و نیز جای افتخار است که شیراز نخستین مجموعه پیشرو در اجرای طرح آتش نشانان داوطلب و تاکسی‌های آتش نشان است.

سرپرست شهرداری شیراز با اشاره به علاقه شهروندان شیرازی به پیوستن به خانواده بزرگ آتش نشانان داوطلب گفت: مایه سربلندی و مباهات این شهر است که بیش از 23 هزار شهروند جزو آتش نشانان داوطلب هستند. این موضوع نشان از حس تعهد و تعلق خاطر شهروندان به شهر شیراز و همشهریانشان دارد که استفاده بهینه از این ظرفیت عظیم، باید همواره مدنظر مسئولان آتش‌نشانی قرار گیرد.

اسدی همچنین از بسته پیشنهادی تجهیزات جدید آتش نشانی خبر داد و گفت: در راستای افزایش ایمنی شهر و شهروندان و بهبود خدمات‌رسانی در عرصه حوادث، یک بسته پیشنهادی امکانات و ابزارآلات به ارزش 30 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که تلاش می‌کنیم تا پایان سال جاری خریداری شود.

captcha