کد خبر: 3651398
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۴
آیت‌الله میرعمادی مطرح کرد:

تفکر سکولار؛ بزرگ‌ترین خطر تربیت در نظام آموزشی

گروه فرهنگی: نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که یکی‌از بزرگ‌ترین خطرات در نظام آموزشی، تفکر سکولار است، اظهار کرد: تفکر سکولار، ارزش و جایگاه شهید فهمیده‌ها را کم‌رنگ می‌کند، نباید تفکر سکولار، حاکم بر آموزش و پرورش شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، آیت‌الله سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در گردهمایی ائمه جمعه و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق لرستان که امروز سه‌شنبه، 18 مهرماه در خرم‌آباد برگزار شد، گفت: آموزش و پرورش بزرگ‌ترین ظرفیت برای تربیت نیروی انسانی متعهد انقلابی و دینی است.
 وی با اشاره به این‌که برای رسیدن به تربیت نیروی انسانی متعهد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تهیه شده است، عنوان کرد: ما در مسئله تعلیم و تربیت شاهد دو تفکر سکولار و تفکر دینی هستیم.
آیت‌الله میرعمادی با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، اضافه کرد: تفکر سکولار، ارزش و  و جایگاه شهید فهمیده‌ها را کم‌رنگ می‌کند، نباید تفکر سکولار حاکم بر آموزش و پرورش شود.
 آیت‌الله میرعمادی عنوان کرد: گاهی واگذاری آموزش و پرورش به بخش خصوصی باعث حذف تربیت دینی و توجه به مسائل مذهبی، قرآنی در دانش‌آموزان می‌شود.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که گاهی در سیستم آموزشی ریشه‌های سکولار دیده می‌شود، عنوان کرد: تفکر سکولاریسم هیچ‌گاه نباید در آموزش و پرورش نفوذ کند.
 امام‌ جمعه خرم‌آباد با اشاره به این‌که گاهی سیاست‌زدگی در آموزش و پرورش تا حد یک سرایدار هم نفوذ می‌کند، گفت: با تقویت معنویت در آموزش و پرورش نگذاریم مسائل دینی و قرآنی کمرنگ شود.
وی دانش‌آموزان را امانت در دست آموزش و پرورش دانست و افزود: باید امانت‌دار خوبی باشیم و گفتمان انقلابی بودن را پررنگ کنیم.
آیت‌الله میرعمادی تربیت نیروی انسانی انقلابی را وظیفه آموزش و پرورش دانست و عنوان کرد: خروجی تربیت انقلابی شهید فهمیده‌ها و شهید حججی‌ها هستند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان عنوان کرد: گفتمان انقلاب اسلامی و معنویت دینی در مدارس و بین دانش‌آموزان نهادینه شود.
captcha