کد خبر: 3653976
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵
طهمورث‌پور خبر داد:‌

برگزاری كارگاه‌های آموزشی مبانی و اصول قرائت قرآن ویژه مدرسان و طلاب اهل سنت فارس

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارگاه‌های آموزش مبانی و اصول قرائت قرآن کریم ویژه مدرسین و طلاب ممتاز مدارس علوم دینی اهل سنت فارس طی دو دوره در لارستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، رسول طهمورث‌پور، مسئول امور فرهنگی دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت فارس امروز، 25 مهرماه گفت: کارگاه دو روزه آموزش مبانی و اصول قرائت قرآن کریم ویژه مدرسین و طلاب ممتاز مدارس علوم دینی اهل سنت فارس به‌همت این دفتر در لارستان برگزار شد.

وی افزود: در این كارگاه دو روزه قاریانی چون امیر فتح‌پور، سیدرضا نجیبی و محمدرضا محمدیان به تدریس مبانی صوت و لحن، تجوید و شیوه و مکاتب ترتیل‌خوانی پرداختند.

طهمورث‌پور همچنین در رابطه با زمان‌بندی برگزاری این کارگاه گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی برنامه و با توجه به استقبال بسیار خوب افراد، این دوره آموزشی در دو زمان مختلف اجرا خواهد شد، به طوری که در دور اول، مدرسین و طلاب ممتاز مدارس علوم دینی امام شاطبی لطیفی و مجتمع علوم دینی گله دار حضور یافتند.

وی در ادامه از برگزاری دور دوم این كارگاه طی روزهای 27 و 28 مهرماه جاری خبر داد و گفت:‌ در این دوره مدرسین و طلاب ممتاز مدارس علوم دینی خور، خنج، کاریان، احمدیه و امام شافعی اوز حضور خواهند یافت.

captcha