کد خبر: 3657499
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶
دریکوند تاکید کرد:

فضاهای مجازی؛ یک تهدید برای دانش‌آموزان/ لزوم مدیریت اصولی بر این فضاها

گروه فرهنگی: مدیرکل آموزش‌ و پرورش لرستان فضاهای مجازی را یک آسیب و تهدید برای جوانان و نوجوانان دانست و با تاکید بر مدیریت اصولی بر این فضاها، گفت: برخی از بازی‌های اینترنتی و فضاهای مجازی ممکن است با هویت و فرهنگ ایرانی ـ اسلامی ما مغایر باشد و باید این آگاهی به دانش‌آموزان داده شود تا بتوانند از آسیب‌های آن در امان بمانند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، خدانظر دریکوند، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان امروز، ششم آبان در جمع دانش‌آموزان دبیرستان بهار ناحیه دو خرم‌آباد  آسیب‌پذیری مردم را در حوادث و بلایا یک آسیب جدی ذکرکرد و گفت: باید این فرهنگ در جامعه نهادینه شود که مردم در مواقع بحرانی کمک کنند تا امدادگران و مسئولان بتوانند اقدامات کمک‌رسانی و امداد را انجام دهند. وی افزود: در بسیاری از حوادث تجمع بیش از حد مردم کار امدادرسانی را با مشکل مواجه می‌کند و عملاً خود زمینه‌ساز مشکلات بیشتری می‌شود.
دریکوند فضاهای مجازی را آسیب دیگری برشمرد که جوانان و نوجوانان را تهدید می‌کند و ادامه داد: مدیریت اصولی بر این فضاها می‌تواند مانع از آسیب‌های احتمالی شود.  
وی تاکید کرد: برخی‌از بازی‌های اینترنتی و فضاهای مجازی ممکن است با هویت و فرهنگ  ایرانی ـ اسلامی ما مغایر باشد و باید این آگاهی به دانش‌آموزان داده شود تا بتوانند از آسیب‌های آن در امان بمانند.
دریکوند با تاکید بر این‌که هیچ فرهنگی در جامعه نهادینه نمی‌شود؛ مگر این‌که از مدرسه و با دانش‌آموزان شروع شود، به بی‌تحرکی و چاقی دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: ورزش نکردن، استفاده از تنقلات و غذاهای غیر سالم تهدیدی جدی برای دانش‌آموزان است و باید در این رابطه بیشتر فرهنگ‌سازی شود.
وی افزود: عدم استحکام مدارس و تخریبی و غیر مقاوم بودن قریب به 30درصد از مدارس استان معضل دیگری است که می‌تواند آسیب را در مواقع بحران دو چندان کند و باید در این زمینه هم مسئولان و متولیان کمک کنند تا آموزش و پرورش بتواند به نوسازی و مقاوم‌سازی مدارس بپردازد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: انجام مانور پدافند غیر عامل در مدارس می‌تواند حساسیت‌ها را بالا برده و توجه و آگاهی را در این خصوص افزایش دهد.
یادآور می‏شود، در این مانور که معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری لرستان، رئیس و کارکنان حراست، آموزش و پرورش لرستان، مدیر، معاونین و کارکنان ستادی آموزش و پرورش ناحیه دو، نمایندگان   دستگاه‌های اجرایی و اصحاب رسانه حضور داشتند، نیروهای اورژانس، آتش‌نشانی و هلال‌احمر با مشارکت دانش‌آموزان به اجرای مانور پرداختند.
captcha