حجت الاسلام سید عباس مسعودی، مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز در گفت وگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از البرز اظهار کرد: 13 آبان به نوعی به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در کشور نام گرفته است.
وی ادامه داد: در این روز سرنوشتساز لانه جاسوسی آمریکا تسخیر شد وکمر استعمار شکسته شد.
این مسئول توضیح داد: روزیکه لانه جاسوسی آمریکا تسخیر شد، همگان شاهد ذلت و زبونی ابر قدرت زمانه و عزت و سربلندی ملت ایران بودند.
مسعودی گفت: 13 آبان هر سال فرصت مناسبی برای واکاوی پرونده استکبارستیزی ملت ایران و عبرتگرفتن از تاریخ است.
این مسئول با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ استکبارستیزی در جامعه ابراز کرد: نباید فراموشکنیم استکبار هنوز هم تلاش دارد تا اهداف خود در ایران را محقق کند به همین دلیل باید به هوش باشیم و در انتقال فرهنگ استکبارستیزی به نسل امروزکوتاهی نکنیم.
وی بیان کرد: تا زمانیکه روحیه دشمنستیزی و مقابله با جور در ملت ایران زنده باشد، دشمن به هیچ یک از اهداف خود نخواهد رسید.
مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز با اشاره به اینکه ملت ایران دست از استکبارستیزی بر نمیدارند، گفت: تا زمانی كه در جهان ظلم و ستم و تجاوز است، مبارزات ملت ايران هم ادامه دارد و اين راه تنها با نابودی قدرتهای زورگوی عالم به پايان میرسد.