کد خبر: 3662550
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۱

برپایی روزانه كلاس‌های آموزشی روخوانی و روان‌خوانی قرآنی در مساجد آباده

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی آباده از برپایی كلاس‌های آموزشی روخوانی و روان‌خوانی قرآن كریم به‌صورت روزانه در مساجد این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام  سیدمحمد حسن نورائی‌نیا، رئیس اداره تبلیغات اسلامی آباده امروز، 21 آبان‌ماه از برگزاری کلاس‌های آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم در مساجد این شهرستان خبر داد و گفت: این كلاس‌های آموزشی همه روزه بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شوند.
وی، برگزاری کلاس‌های آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم را گام مهمی در اشاعه فرهنگ قرآنی و هدایتگری این کتاب مقدس دانست و بر اهمیت ترویج این سنت حسنه تأكید كرد. 
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آباده یادآور شد: آیات متعددی از قران کریم همچنین روایات موثقی از ائمه معصومین(ع) در خصوص نور و هدایتگری قرآن کریم وجود دارد که باید با فراهم كردن زمینه مناسب بیشترین استفاده از این کتاب هدایتگر در زندگی شخصی اشخاص صورت پذیرد.
نورائی‌نیا با بیان اینكه در قرآن کریم بارها به نور بودن قرآن کریم اشاره شده است، افزود: نور بودن قرآن از آن رو است که قلب را روشن می‌کند، راه حق را نشان می‌‌دهد، حق را از باطل جدا می‌کند، فرداى قیامت اهل خود را به بهشت می‌برد، نامه عمل را سفید می‌کند و هر آیه‌ای حافظش را یک درجه در بهشت بالا می‌برد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آباده در پایان افزود: نور هم روشن است و هم روشن‌گر و به انسان و برخی از موجودات دیگر کمک می‌کند تا راه خود را بیابند، قرآن نیز به انسان کمک می‌کند تا راه را از بی‌راهه، سره را از ناسره تشخیص دهند.
captcha