کد خبر: 3663157
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
حججی تاکید کرد:

ضرورت توجه نسل جوان به الگوهای رفتاری شهید حججی/ سیره این شهید مطالعه و تبیین شود

گروه فرهنگی: عموی شهید حججی با تاکید بر توجه نسل جوان به الگوهای رفتاری شهید محسن حججی و سیره شهدا، گفت: برجسته‌ترین ویژگی شهید محسن حججی، بهره‌گیری و تاثیرپذیری ایشان از شهید احمد کاظمی بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، محمد حججی، عموی شهید محسن حججی در مراسم یادواره شهدای مدافع حرم که شامگاه دوشنبه، 22 آبان در آمفی‌تئاتر دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، برگزار شد، ضمن تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنان در زلزله استان کرمانشاه، گفت: جنگ ما در شرایط کنونی جنگ نرم فرهنگی است این در حالی‌است که جنگ نرم فرهنگی به مراتب سخت‌تر از جنگ عملی و سخت‌افزاری است.
وی با بیان این‌که جوانان لرستان همواره به دلاورمردی، صداقت و شجاعت مشهور بوده و هستند، عنوان کرد: صحنه‌های زیبای مردم لرستان را از نزدیک دیده‌ام کمااینکه مردم لرستان به مملکت ما و به اسلام آبرو بخشیده‌اند.
حججی با بیان این‌که از طرف پدر شهید محسن حججی در این مراسم حضور یافته‌ام، خاطرنشان کرد: پدر شهید محسن حججی به‌دلیل کسالتی که برایشان پیش آمده بود نتوانستند در این مراسم حضور پیدا کنند.
عموی شهید حججی رسالت پدر و مادر شهید حججی در انتقال پیام این شهید بسیار مهم دانست و افزود: در تمام وصیت‌نامه و  دست‌نوشته‌های شهید محسن حججی ارادت و تبعیت از رهبری و اهل‌بیت مشاهده می‌شود کمااینکه همواره از این شهید از اهل‌بیت عصمت و طهارت تبعیت کرده است.
عمومی شهید حججی با بیان این‌که بهره گیری شهید حججی از سیره و روش شهدا برجسته‌ترین ویژگی محسن بود، اضافه کرد: این شهید مدافع حرم برای رسیدن به مقام شهادت از سیره شهدا مخصوصاً شهید احمد کاظمی استفاده کرد، بهره‌گیری از الگوی سیره شهید احمد کاظمی برجسته‌ترین ویژگی محسن بود.
وی به فرمایش مقام معظم رهبری درباره شهید حججی با عنوان «شهادت شهید حججی یک حکمت بود» اشاره و عنوان کرد: ویژگی بارز رفتاری شهید حججی این بود که بسیاری از کارها را کارهای خیّر و جهادی را به‌صورت پنهانی انجام داد به‌طوری‌که خانواده ایشان بعد از شهادتش از فعالیت‌های دینی و انقلابی محسن، اطلاع پیدا کردند.
عموی شهید حججی در بیان خاطره‌ای از یکی از هم‌رزمان شهید محسن حججی، گفت: یکی از هم‌رزمان محسن حججی زمانی‌که در سوریه بودند می‌گفت زمانی‌که در سوریه بودند یک خمپاره ۱۰۶  روی برج تانکی که داخل آن نشسته‌اند برخورد می‌کنند ولی عمل نمی‌کنند، همه فرار می‌کنند اما محسن آرام کنار خمپاره می نشیند و می‌گویند خیلی نامردی چرا عمل نکردی.
عموی شهید محسن حججی با بیان این‌که خوشا به حال جوانان امروز ما که برادری همچون محسن حججی دارند، عنوان کرد: روزانه  ده‌ها  اتوبوس از دانشجویان، جوانان و دانش‌آموزان بر سر مزار شهید حججی حاضر می‌شوند و با شهید پیمان می‌بندند.
وی با بیان این‌که در نسل جوان ما هزاران شهید حججی وجود دارد، اظهار کرد: شهید محسن حججی  گرد غریبی راه از قبور مطهر تمام شهدا زدود.
ضرورت مطالعه و تبیین سیره و رفتار شهید حججی
عموی شهید شهید حججی با تاکید بر ضرورت مطالعه و تبیین سیره و رفتار شهید توسط دانشجویان و دانش‌آموزان و نسل جوان، عنوان کرد: باید از خود پرسید محسن حججی از چه قشری بود و تا کجا پیش رفت این در حالی‌است که شغل پدر شهید حججی در جوانی بنایی بود و بعد از آن یک تاکسی مسافربری خرید.
captcha