کد خبر: 3664106
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۰
آیت‎الله علوی گرگانی:

وقف از مهمترین سفارشات اسلام است

گروه فعالیت‎های قرآنی: آیت‎الله‎‏العظمی علوی گرگانی بر لزوم پاسداشت جایگاه وقف بر اساس روایات اهل بیت(ع) و قرآن کریم تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، آیت‌الله العظمی علوی گرگانی پیش از ظهر امروز در دیدار رئیس سازمان اوقاف کشور گفت: یکی از اصول مسلمه در اسلام، مساله وقف است.
وی افزود: بیان مساله در عرصه تشریع و فضای عملی نیز به کرات انجام شده است و پیامبر و ائمه نیز در این مساله پیشگام بودند و آثار موقوفات بسیاری از این حضرات وقف شده است.
این مرجع تقلید بیان کرد: روایات عجیبی در باب وقف وجود دارد که حضرات معصومین(ع) روی این مساله تاکید دارند؛ آیه نجوی از آیات مبارکی است که در این زمینه بندگان خدا را تشویق می‎کند.
آیت‎الله علوی گرگانی اظهارکرد: مساله صدقه دارای اهمیت ویژه‎ای در قرآن کریم و بیانات معصومین(ع) است؛ وقف از جمله صدقات بسیار مهم است و علت اینکه به وقف صدقه گفته می‎شود آن است که چیزی که درراه خدا داده می شود دیگر از نظر بر نمی‎گردد.
وی گفت: موقوفات بسیاری در ایران و خارج از کشور وجود دارد که به لحاظ مشکلات سخت افزاری توان اداره و ساماندهی تام و اتم آنها نبوده است؛ هرچه آثار وقف زنده شود، احیای آثار و فرمایشات اهل بیت(ع) است.
این مرجع تقلید بیان کرد: نامگذاری هفته وقف آثار و برکات فراوانی دارد؛ در برخی موقوفات ممکن است که در امور اجتماعی از جمله کمک به مستمندان و آسیب دیدگان از مواردی چون زلزله کمکی انجام شود که باید از این ظرفیت استفاده کرد.
آیت‎الله علوی گرگانی اظهارکرد: احیای موقوفات از مردم و حتی علما و بزرگان دین از واجب ترین کارهایی است که اوقاف باید نسبت به آن اقدام کند.
captcha