کد خبر: 3664113
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۷

ارسال کمک‌های مردمی از طریق مراجع قانونی به زلزله‌زدگان/ مسدود کردن حساب بانکی غیر مجاز در سبزوار

گروه شهرستان‌ها: رئیس جمعیت هلال احمر سبزوار اظهار کرد: مردم کمک‌های خود را برای زلزله‌زدگان استان کرمانشاه را تنها به مراکز قانونی جمع‌آوری این کمک‌ها تحویل دهند.

محمدعلی جباری‌ثانی، رئیس جمعیت هلال احمر سبزوار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با تأکید بر اینکه مردم کمک‌های خود را برای مناطق زلزله‌زده فقط در اختیار مراکز قانونی جمع‌آوری کمک‌های مردمی قرار دهند، گفت: در شهرستان سبزوار مراکز مجاز جمعیت هلال احمر، بهزیستی، کمیته امداد و سپاه ناحیه مقاومت بسیج هستند.
وی با اشاره به اینکه با دستور دادستان سبزوار یک حساب بانکی با موجودی 40 میلیون ریال مربوط به یکی از افراد ناشناس در همین رابطه مسدود شد، ادامه داد: صبح امروز در سه نقطه افراد غیر مجاز در حال جمع‌آوری کمک‌های مردمی بودند که با شکایت هلال احمر سبزوار به دادگستری، معرفی و با تعهد آزاد شدند.
جباری‌ثانی با تقدیر از کمک‌های انسان‌دوستانه مردم، افزود: تاکنون بیش از یک میلیارد و 300 میلیون ریال کمک نقدی و غیر نقدی جمع‌آوری شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر سبزوار بیان کرد: در حال حاضر بیشتر به کنسرو، پتو، والر، چراغ نفتی، چراغ‌های روشنایی نو و وسایل گرمایی برای زلزله زدگان نیاز است.
captcha