کد خبر: 3666290
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۳

برگزاری جلسات دانش‌‌افزایی در کانون مطالعات تفسیری حوزه علمیه خراسان

گروه معارف: مدیر اجرایی کانون مطالعات تفسیری حوزه علمیه خراسان، برگزاری جلسات دانش‌افزایی برای اساتید و طلاب در موضوعاتی نظیر روش‌های برداشت از قرآن، ‌کیفیت مواجهه با قرآن و دانش‌های مرتبط با علوم قرآنی را از برنامه‌های این کانون برشمرد.

حجت‌الاسلام حسینی دانشور، مدیر اجرایی کانون مطالعات تفسیری حوزه علمیه خراسان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از خراسان رضوی با اشاره به فعالیت این کانون، گفت: در حال حاضر حدود 250 نفر در این کانون فعالیت دارند.
وی با اشاره به تشکیل گروه‌های مباحثه‌ای در مدارس علمیه و مجتمع‌های مسکونی طلاب، ادامه داد: قرآن‌پژوهان در این طرح در قالب گروه‌های چهار و پنج نفره با حضور یک استاد ناظر، به مرور و بحث و نظر درباره تفسیر آیات قرآن کریم از ابتدای مصحف شریف می‌پردازند.
وی با بیان اینکه جزوه‌ای در قالب درسنامه که چکیده‌ای از تفاسیر مختلف است، تهیه شده و در اختیار اعضای کانون قرار گرفته است، اظهار کرد: در این جزوه از ابتدای قرآن به مباحث تفسیری پرداخته شده است که طی دو سال یک دوره تفسیر به صورت مباحثه‌ای برگزار می شود؛ چراکه یک ساعت مباحثه بهتر از چندین ساعت کلاس است زیرا در ذیل مباحثات، مباحث جدیدی مطرح شده و مورد توجه و دقت نظر قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به آغاز فعالیت رسمی این کانون از مهرماه سال جاری، ابراز کرد: از میان طلبه‌های سطح دو تا دوره خارج ثبت‌نام داشتیم؛ بعد از ثبت‌نام رزومه‌ها بررسی شد تا افرادی که با فضای قرآنی آشنایی بیشتری دارند در کانون حضور داشته باشند.
وی به برگزاری دومین گردهمایی اعضای کانون مطالعات تفسیری حوزه علمیه خراسان اشاره کرد و گفت: این گردهمایی امروز بعد از نماز ظهر و عصر با حضور حجت‌الاسلام فرازی نیا، معاون ارتباطات حوزوی آستان قدس رضوی برگزار شد.
وی، برگزاری جلسات دانش‌افزایی برای اساتید و طلاب در موضوعاتی نظیر روش‌های برداشت از قرآن، ‌کیفیت مواجهه با قرآن و  دانش‌های مرتبط با علوم قرآنی را از دیگر برنامه‌های کانون مطالعات تفسیری برشمرد و گفت: یکی از اهداف ما این است که کمک کنیم طلاب برای تدریس قرآن آماده شوند از همین رو جلسات دانش‌افزایی را پیش‌بینی کردیم.
وی با اشاره به فعالیت یک گروه علمی در کانون مطالعات تفسیری حوزه علمیه خراسان، گفت: اساتید سطوح عالی حوزه علمیه خراسان در این گروه حضور دارند که سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌گیری برنامه‌های محتوایی برعهده آن‌هاست.
وی، زمینه‌سازی برای تربیت اساتید و مربیان قرآنی را از اهداف این کانون عنوان کرد و گفت: افرادی که در این کانون هستند با آموخته‌های خود در این کانون می‌توانند محتوای مناسبی را برای مخاطبان خود در جلسات مردمی ارائه دهند اما اینکه این افراد به صورت منسجم در جلسات تفسیر سطح شهر حضور داشته باشند و یا جلساتی را به صورت ویژه برگزار کنند، نیازمند حمایت جمعی سازمان‌ها و نهادهای مربوطه است.
captcha