کد خبر: 3678853
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۹

طرح «دانشجو معلم قرآن کریم» رضایت‌بخش بود

گروه فعالیت‌های قرآنی: برگزیده طرح «دانشجو معلم قرآن کریم» در استان اصفهان با ابراز رضایت از برگزاری این طرح، گفت: اگر شیوه‌های تدریس و نحوه کلاس‌داری مباحثی مثل تدبر، تجوید و صوت و لحن به برنامه‌های آموزشی طرح اضافه شود، کارایی بیشتری را به دنبال دارد.

ریحانه مبین‌زاده، دانشجوی کارشناسی در دانشکده علوم قرآنی دولت‌آباد و برگزیده طرح «دانشجو معلم قرآن کریم» در استان، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان با اشاره به اینکه این طرح برای دانشجویان علوم قرآنی کارایی بالایی داشت، اظهار کرد: بهره‌گیری از اساتید مجرب، آموزش روش تدریس روخوانی و روانخوانی قرآن کریم و شیوه‌های کلاس‌داری، از جمله نقاط قوت طرح «دانشجو معلم قرآن کریم» است.
وی افزود: در این دوره، تجوید نیز مورد تدریس قرار گرفت، ولی مدت زمان آن کم بود و اگرچه یادگیری آن برای مشارکت‌کنندگان مفید واقع شد، ولی میزان تدریس و آموزش آن برای برگزاری کلاس کافی نبود.
مبین‌زاده تصریح کرد: به نظر من بهتر است آموزش صوت و لحن نیز به صورت جلسات مداوم و مستمر در اجرای این طرح لحاظ شود.
وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح، دوره‌های مربوط به تدبر و روخوانی و روانخوانی قرآن کریم را آموزش دیده است، خاطر نشان کرد: نکته مهم در رابطه با این دوره‌ها، مدت زمان محدود آنهاست که طبعا تأثیر آن را کاهش می‌دهد. ما سه روز در اردوی مشهد، تدبر و تجوید را آموزش دیدیم، در صورتی که تدبر، حتی سوره‌های کوچک به زمان زیادی نیاز دارد، ولی ما در آن سه روز حدود شش تا هفت سوره را آموزش دیدیم.
برگزیده طرح «دانشجو معلم قرآن کریم» در استان اصفهان ادامه داد: بهتر است مدت زمان دوره‌هایی نظیر تدبر بیشتر شود یا اینکه فاصله زمانی برگزاری دوره‌ها به هم نزدیک باشد.
وی اضافه کرد: انتقادی نسبت به نحوه اجرای این طرح ندارم. طرح بسیار خوبی بود و از برنامه‌های آن راضی هستم و همانطور که گفتم، اگر آموزش کلاس‌داری و تدریس تجوید و صوت و لحن نیز به برنامه‌های آموزشی طرح اضافه شود، خیلی خوب است.

captcha