کد خبر: 3683382
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۵
روشنی مطرح کرد:

ساماندهی گلزار شهدای لرستان؛ نیازمند 4 میلیارد تومان اعتبار

گروه فرهنگی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با بیان این‌که برای ساماندهی گلزار شهدای لرستان 4 میلیارد تومان اعتبار نیاز است، گفت: متاسفانه بنیاد در سال‌جاری هیچ‌گونه دریافت اعتباری نداشته و این عامل مهمی در عدم تحقق ساماندهی گلزار شهدا است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مراد روشنی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، جمعه، ۲۹دی در جمع خبرنگاران اظهارکرد: شش هزار و 301 مزار شهید در قالب 615 گلزار شهدا در سطح لرستان وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: از این شش هزار و 301 مزار شهید، تاکنون پنج هزار و 33 مزار ساماندهی شده و یک‌هزار و 268 مزار نیز ساماندهی نشده‌ است.
روشنی با بیان این‌که ساماندهی مزار 459 شهید در حال اجرا بوده، ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون 90 درصد این ساماندهی محقق شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان تصریح کرد: با وجود این‌که در کارگروه‌ها مصوب شده که تخصیص 100 درصدی به بنیاد داده شود اما متاسفانه بنیاد در سال‌جاری هیچ‌گونه دریافتی نداشته و این عامل مهمی در عدم تحقق ساماندهی مزار شهدا است.
وی اعتبار مورد نیاز برای ساماندهی تمامی مزار شهدا را چهار میلیارد تومان عنوان و اظهارکرد: حفظ و نگهداری گلزارهای ساماندهی شده به‌عهده شهرداری و دهیاری‌هاست که متاسفانه در این زمینه نیز عملکرد ضعیفی را از این بخش‌ها شاهد هستیم.

captcha