کد خبر: 3685008
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۴
با حضور معاون رئیس‌جمهور:

چهاردهمین همایش و هشتمین جشنواره ملی نظام پیشنهادها برگزار می‌شود

گروه دانشگاه: چهاردهمین همایش و هشتمین جشنواره ملی نظام پیشنهادها به همت سازمان جهاد دانشگاهی تهران، روزهای یکشنبه و دوشنبه، 8 و 9 بهمن‌ماه در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، هدف از برگزاری اين همايش که با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار می‌شود، بهبود بستر فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مدیریتی نظام پیشنهادها در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی عنوان شده است.

چالش‌های نظام پیشنهادها در نظام اداری کشور، وجوه اشتراک و تمایز نظام پیشنهادها در سازمان‌های تولیدی و سازمان‌های خدماتی، نقش نظام پیشنهادها در توسعه کارآفرینی سازمانی و راه‌اندازی کسب و کارهای جدید و ... از محورهای این همایش است.

این همایش به همت سازمان جهاد دانشگاهی تهران، طی روزهای یکشنبه و دوشنبه، 8 و 9 بهمن‌ماه در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

captcha