کد خبر: 3697058
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۲
هادی‎پور مطرح کرد:

تحصیل 300 دانشجوی شاهد و ایثارگر لرستان در دانشگاه علمی ـ کاربردی

گروه فرهنگی ـ رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خرم‌آباد با بیان این‌که در لرستان در حوزه ایثارگری ۲۲۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر داریم، گفت: ۳۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان مشغول تحصیل هستند.

به گزارش ایکنا از لرستان، صادق هادی‌پور، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خرم‌آباد امروز، 14 اسفند در مراسم تجلیل از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان لرستان، اظهارکرد: نعمت صحت، سلامتی و امنیت برای انسان مغفول است در حالی‌که این نعمت‌ها بسیار مهم هستند و خوشبختانه مردم ایران از این دو بهره‌مند هستند.
وی ادامه داد: نعمت امنیت کشور ایران مدیون جان‌فشانی و از خود گذشتگی فرزندان شهید و ایثارگران و جانبازان است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خرم‌آباد با بیان این‌که در استان در حوزه ایثارگری ۲۲۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر داریم، اضافه کرد: ۳۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان مشغول تحصیل هستند.
وی افزود: به‌مناسبت فرارسیدن روز ایثارگران برنامه‌های متنوعی در استان برای دانشجویان شاهد و ایثارگر داریم.
هادی‎پور با اشاره به این‌که نُرم هوشی دانشجویان شاهد و ایثارگر بیشتر از مابقی افراد عادی است، یادآور شد: دانشجویان شاهد و ایثارگر وارثان کسانی هستند که جامعه ما مدیون جان‌فشانی آن عزیزان در دفاع مقدس است.
وی گفت: در راستای برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، برای جانبازان و رزمندگان و ایثارگران زیر ۲۵ درصد، ۳۰ درصد تخفیف شهریه مراکز آموزش عالی در دوران تحصیل آن‌ها می‌شود.

انتهای پیام

captcha